Komentara: 36
Pregleda: 7224

JKP "Parking" tvrdi da je sve po Zakonu

16.11.2012. u 16:08h
Izvor: JKP "Parking"
JKP “Parking” u potpunosti demantuje sve navode iz teksta objavljenog u današnjem broju “Subotičkih novina” pod naslovom “Čeka se odluka Zavoda za urbanizam”, jer su najbolji pokazatelj da i neproverene, neistinite i zlonamerne informacije mogu da nađu put do čitalaca, i na najbolji način odražavaju staro pravilo da hiljadu puta izgovorena laž postaje istina.
JKP "Parking" tvrdi da je sve po Zakonu

Saopštenje JKP "Parking":

Optužbe za “protivustavno i protivpravno” delovanje “Parkinga”, pretnje “pokretanjem postupka protiv lokalne samouprave i preduzeća zbog zataškavanja dokumentacije”, apsolutna neistina iznešena u tvrdnji da se čeka nekakva “odluka Zavoda za urbanizam na osnovu koje će lokalna samouprava utvr­diti da li je JKP Parking na pomenutoj lokaciji na nelegalan način naplaćivao parking prostor“, vrlo su ozbiljne i opasne optužbe od strane autora teksta, nezadovoljne stranke a naročito od “anonimnog” dostavljača informacija iz lokalne samouprave.

Proizvoljno tumačene zvanične Odluke i na osnovu njih donešena Rešenja neće izbrisati činjenicu da Leonora Sijđarto ne ispunjava jedan od dva neophodna uslova za dobijanje povlašćene stanarske parking karte, koji važe za sve sugrađane-korisnike naših usluga. U ovom slučaju, u pitanju je lično nezadovoljstvo pomenute stranke, koja vodeći lični sukob sa našim preduzećem u to neprimereno uvlači i druge institucije, preduzeća i medije , pa i organe lokalne samouprave.

Rešenje između dve strane ne može se pronaći u medijima, iznošenjem neistine.

”Kompromisno rešenje”, koje Leonora Sijđarto vidi kao moguće, izvan je zakonskih okvira. Zakon nalaže da u roku od 15 dana od kupovine vozila ono mora biti prijavljeno na ime novog vlasnika. To je, ponavljamo, jedan od uslova za izdavanje povlašćene stanarske parking karte, koju stanari iz ulice Trga Jakaba i Komora dobijaju po ceni od 510,89 dinara i koja važi za kompletnu žutu zonu.

JKP Parking napominje da se ovim povodom neće više oglašavati niti voditi javnu diskusiju preko medija, a rešenje problema (pribavljanje potrebnog uslova) ne zavisi od našeg Preduzeća, već je u rukama nezadovoljne stranke.

Izvor: JKP "Parking"
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 36
Pregleda: 7224

Povezane vesti

Povezana zviždaljka

Povezane teme

jkp parking subotica

parking zone subotica

plaćanje parkinga subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.