Komentara: 0
Pregleda: 3003

Javni uvid u nacrt prostornog plana područja posebne namene "Subotičke pustare i jezera"

15.04.2015. u 17:07h
Izvor: Subotica.com
Nacrt Prostornog plana područja posebne namene „Subotičke pustare i jezera“ (u daljem tekstu: Nacrt prostornog plana) i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja Prostornog plana područja posebne namene „Subotičke pustare i jezera“ na životnu sredinu (u daljem tekstu: Izveštaj o strateškoj proceni uticaja) , obuhvataju delove teritorija Grada Subotice i opštine Kanjiža.
Javni uvid u nacrt prostornog plana područja posebne namene "Subotičke pustare i jezera"

Javni uvid u Nacrt prostornog plana i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja, održaće se u trajanju od 30 dana, od 01. aprila 2015. godine do 30. aprila 2015. godine.

Nacrt prostornog plana sa kompletom referalnih karata i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja biće izloženi na javni uvid u gradu/opštinama koje se nalaze u obuhvatu Plana, svakog radnog dana u vremenu od 9,00 do 14,00 časova, i to u:

  • Subotica, u Gradskoj kući, kancelarija 202/1, Trg Republike br. 1
  • Kanjiža, u zgradi opštine, Glavni trg br. 1 i
  • u prostorijama Pokrajinskog Sekretarijata za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine, Bulevar Mihajla Pupina br. 16.

Nacrt prostornog plana i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja biće dostupni na uvid zainteresovanoj javnosti:

  • u analognom i digitalnom obliku, u prostorijama organa jedinica lokalne samouprave nadležnim za poslove prostornog planiranja i urbanizma,
  • u digitalnom obliku na zvaničnoj internet adresi Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine (http://www.ekourb.vojvodina.gov.rs).

Javna prezentacija Nacrta prostornog plana i Izveštaja o strateškoj proceni uticaja biće održana u Subotici, 17. aprila 2015. Godine u 12 časova u zgradi Gradske kuće, Plava sala, Glavni trg br. 1.

Primedbe na Nacrt prostornog plana i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja, fizička i pravna lica mogu dostaviti, u pisanoj formi, organima zaduženim za poslove urbanizma u jedinicama lokalnih samouprava i Pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine na adresu: Bulevar Mihajla Pupina br. 16, 21000 Novi Sad, u toku trajanja javnog uvida, do 30. aprila 2015. Godine.

Javna sednica Komisije za javni uvid održaće se 08. maja 2015. godine u Novom Sadu u zgradi Skupštine AP Vojvodine, sala 1, ul. Vladike Platona bb, sa početkom u 13 časova.

U skladu sa odredbama člana 50. Zakona o planiranju i izgradnji, o izvršenom javnom uvidu nadležni organ, odnosno Komisija za planove, će sačiniti Izveštaj o obavljenom javnom uvidu i dostaviti ga obrađivaču planskog dokumenta, Nosiocu izrade Plana - Pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine i jedinicama lokalnih samouprava u obuhvatu Plana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 3 dana
Komentara: 0
Pregleda: 3003

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.