Pregleda: 4140

Izabrano novo rukovodstvo ŽKK "Spartak"

19.08.2014. u 10:32h
Izvor: Subotica.com
Juče je održana godišnja skupština Ženskog košarkaškog kluba "Spartak" kojom je predsedavao Goran Bićanin, predsednik kluba. Ovom prilikom usvojen je četvorogodišnji izveštaj o radu, a na samom kraju usledio je izbor novog rukovodstva.
Izabrano novo rukovodstvo ŽKK "Spartak"

Generalni zaključak sa sednice je da je protekli četverogodišnji period bio težak, pre svega finansijski, što je uticalo na kvalitet košarke i ciljeve ovog kluba u Prvoj ligi Srbije, ali je isto tako konstatovano da su i pored takvog stanja uspeli da zadrže status prvoligaša i u novoj sezoni pokušaće da nastave rad sa kapacitetima koje imaju.

Rukovodstvo ŽKK "Spartak" apelovalo je na lokalnu samoupravu da se za ovaj kolektiv obezbedi više finansijske podrške, što će sigurno doneti i bolje rezultate. Jedan od problema je i nedostatak trenažnog prostora za mlađe selekcije, koje treba da budu budućnost ovog kluba, a rešenje vide u korišćenju sportskih sala u školama u Subotici, za šta tek treba da se postigne dogovor.

Ulogu predsednika kluba u četvorogodišnjem mandatu preuzeo je Aleksandar Toković, a novi članovi Upravnog odbora su Silvija Prekajski, Aleksandar Aleksić, Siniša Ćuk, Melinda Gubi, Marko Vidaković Hadnađ i Olgica Rus.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Pregleda: 4140

Povezana vest

Povezane teme

Goran Bićanin

ženski košarkaški klub spartak

Komentarisanje ove vesti nije moguće.