Komentara: 0
Pregleda: 5240

Humanitarna pomoć otpremljena za Ub

18.05.2014. u 11:00h
Izvor: subotica.rs
Na osnovu odluke Gradskog štaba za vanredne situacije, grad Subotica je u saradnji sa Gradskom organizacijom Crvenog krsta uputio humanitarnu pomoć ugroženim građanima poplavljene opštine Ub. Iz magacina Crvenog krsta, u ulici Karolja Bitermana, kamion preduzeća „Ivašped“ sa 5.000 litara pijaće vode i 8.000 konzervi, u pratnji predstavnika lokalne samouprave i subotičkog Crvenog krsta, krenuo je јuče u 11 časova na put za Ub.
Humanitarna pomoć otpremljena za Ub

Grad Subotica i Gradska organizacija Crvenog krsta Subotica pružili su podršku i zaposlenima u „Železnicama Srbije“ – Subotica, koji su 16. maja, kasno uveče, krenuli u pomoć Šapcu. Grad je obezbedio sredstva za plaćanje prevoza autobusom, a Crveni krst gumene čizme i lanč pakete.

Gradska organizacija Crvenog krsta Subotica od prekjuče je uvela stalno dežurstvo u svojim prostorijama na adresi Trg žrtava fašizma broj 3, u  periodu od  8 do 20 časova, u cilju organizovanog prihvata humanitarne pomoći koju obezbeđuju građani.

Nadležni iz Crvenog krsta Subotica mole sugrađane da kao humanitarnu pomoć donose garderobu (za bebe, decu i odrasle) i ćebad, a od prehrambenih artikala samo fabrički ambalažirane artikle bez svežih namirnica kao što su mleko i mlečni proizvodi, meso i suhomesnati  proizvodi.

Izvor: subotica.rs
Vanredna konferencija za medije povodom pomoći područjima ugroženim poplavama Vanredna konferencija za medije povodom pomoći područjima ugroženim poplavama Vanredna konferencija za medije povodom pomoći područjima ugroženim poplavama Vanredna konferencija za medije povodom pomoći područjima ugroženim poplavama Vanredna konferencija za medije povodom pomoći područjima ugroženim poplavama Vanredna konferencija za medije povodom pomoći područjima ugroženim poplavama Vanredna konferencija za medije povodom pomoći područjima ugroženim poplavama
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5240

Povezana vest

Povezane teme

Humanitarna akcija

crveni krst

humanitarna pomoć

donacija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.