Komentara: 5
Pregleda: 6799

FK "Spartak" dobio Voždovac za "zelenim stolom"

29.07.2016. u 12:10h
Izvor: Subotica.com
Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije odlučila je da utakmicu Voždovac - Spartak Ždrepčeva krv koja je završena rezultatom 0:0 registruje rezultatom 0:3 za Subotičane.
FK  "Spartak" dobio Voždovac za "zelenim stolom"

Naime, u pravilniku FSS-a postoji stavka (član 63) da igrač ne sme na teren ukoliko do momenta početka utakmice nije napunio šesnaest godina. Igrač Voždovca Filip Stuparević koji je u igru ušao u 88. minutu rođen je 30. avgusta 2000. godine i u momentu odigravanja utakmice imao je manje od 16 godina, što predstavlja materijalnu povredu pravila.

Na osnovu naknadno utvrđenog nepoštovanja Pravilnika FSS Fudbalskom klubu "Spartak" dodeljena su tri boda za "zelenim stolom", odnosno dobio je utakmicu službenim rezultatom 0:3.

Besplatan prevoz na meč protiv Radničkog

U narednom kolu, u subotu, 30. jula, od 20 časova fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u Novom Sadu dočekuju ekipu niškog Radničkog, a Klub je obezbedio besplatan prevoz (odlazak i povratak) i ulaz za sve zainteresovane Subotičane.

Kako se navodi u saopštenju FK "Spartak Ždrepčeva krv", svi zainteresovani koje žele da putuju u Novi Sad na utakmicu, potrebno je da se jave u prostorije kluba (zgrada Jadrana), najkasnije u petak 29. jula do 14 časova gde će saznati vreme i mesto polaska.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 6799

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.