Komentara: 0
Pregleda: 2603

Fudbaleri Spartaka igrali nerešeno sa Voždovcem na otvaranju sezone

25.07.2016. u 12:10h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka osvojili su bod u prvom meču nove sezone, ali postoji mogućnost da meč bude registrovan za "zelenim stolom" u korist Spartaka s obzirom da je subotički superligaš ukazao na nepravilnost koja bi Voždovčane mogla da košta gubitkom bodova
Fudbaleri Spartaka igrali nerešeno sa Voždovcem na otvaranju sezone

Prvu ozbiljniju priliku domaćin je imao u 9. minutu Ćirković je uposlio Zeca koji je krenuo ka golu Spartaka, ali je Mirković pravovremenim istrčavanjem do granice kaznenog prostora osujetio napadača Voždovca. Dva minuta kasnije pokušao je Georgijević iskosa, ali je ponovo odlični golman Subotičana sačuvao svoj gol i stvorio priliku za brzi kontranapad koji je završio Mudrisnki i istakao golmana Voždovca.

IGRAO IGRAČ KOJI NIJE SMEO - Povodom informacije da je igrač Voždovca Filip Stuparević ušao u igru iako nije napunio 16 FK "Spartak" prikupljaja sve relevantne informacije I ukoliko se ovaj podatak ispostavi kao tačan uložićemo žalbu  jer mislimo da su na taj način grubo prekršena pravila fudbalske igre. Po Važećom pravilniku takmičenja nedvosmisleno piše da igrač mlađi od 17 godina ne može nastupati za seniorski tim sem u izuzetnom slučaju kada je napunio 16 godina I ima potvrdu od nadležne lekarske komisije. Kako je sporni igrač rođen 30. avgusta 2000. godine vidi se da on nije smeo biti na terenu, ali sačekaćemo mišljenje administracije pre nego krenemo sa postupkom ulaganja žalbe, rekao je Dragan Đorđević, direktor Kluba.

Spartak je zapretio u drugom poluvremenu. Ivanović je sa desetak metara uputio odličan udarac, no lopta je otišla tik uz stativu u gol aut.  Usledila je terenska inicijativa domaćina, ali bez pravih prilika za gol.

Od 72. minuta Spartak je ostao sa igračem manje pošto je Bašanović dobio drugi žuti karton što je automatski značilo put u svlačionicu. Pokušali su fudbaleri Voždovca da krunišu igrački višak, no odbrana Spartaka sa odličnim golmanom Mirkovićem uspešno je sačuvala rezultat.

Voždovac – Spartak Ždrepčeva krv 0:0

Voždovac: Milošević Marko, Mihajlov Miloš, Sinđić Uroš, Ivković Saša, Ćirković Nikola, Radović Slaviša (88. Stuparević), Pavlović Miloš, Zec Đuro (61. Petrović), Stojanović Jovan, Dražić Stefan, Georgijević Dejan (69. Srećković).

Spartak Ždrepčeva krv: Mirković Nikola, Farkaš Danijel, Ćalasan Nemanja, Radovanović Aleksandar, Bašanović Nemanja, Jočić Branislav, Glavčić Nemanja (46. Ajuru), Torbica Vladimir (74. Anđić), Mrkela Andrej (70. Milić), Ivanović Đorđe, Mudrinski Ognjen.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2603

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.