Komentara: 21
Pregleda: 12458

Ekipa "Kuća zdravlja" šampion 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

12.01.2014. u 10:11h
Izvor: Subotica.com
Posle 6 vikenda takmičenja juče je odlučen konačni poredak ekipa na 41. Novogodišnjem turniru u malom fudbalu. Ovogodišnji šampion, osvajač prelaznog pehara i čeka na 500.000 dinara je ekipa Kuće zdravlja koja je u finalu pobedila Šeki enterijere posle penala. Treće mesto i nagradu od 50.000 dinara osvojila je ekipa Sportske kladionice "Korner" koja je u meču odigranom nešto ranije pobedila Vojput sa 3:1. Većinu subotnjeg programa posmatralo je sa tribina solidno veliki broj gledalaca, da bi u finalnom meču hala skoro pa bila popunjena do poslednjeg mesta.
Ekipa "Kuća zdravlja" šampion 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Jučerašnji poslednji dan 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu pre šlaga turnira i utakmice za šampiona turnira, revijalnu utakmice su odigrali mladi igrači FK "Spartak" i FK "Bačka 1901" (generacija 2002) u kojoj je pobedila ekipa Spartaka sa 2:0, zatim je odigrana utakmica za treće mesto u kojem je SK "Korner" savladao Vojput sa 3:1 (2:1), zatim su svoj revijalni meč odigrale novinarske ekipe RTS-a i subotičkih novinara - taj meč je završen rezultatom 6:2 za goste iz Beograda.

Kuća zdravlja šampion, SK "Korner" trećeplasirana ekipa

Finalni meč je odigran pred skoro punom Halom sportova, a novi šampion je ekipa Kuće zdravlja koja je posle penala savladala ekipu Šeki enterijera, iako su na poluvremenu gubili 1:2. Posle regularnog dela rezultat je glasio 2:2, a u penal seriji bila je bolja ekipa Kuće zdravlja i u šestoj seriji odlučila pobednika (6:5).

Ekipa "Kuća zdravlja" šampion 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Pehare i odličja dodelili gradonačelnik, predsednik Skupštine grada i direktor JKP "Stadion"

Prelazni pehar i ček na pola miliona dinara kapitenu Kuće zdravlja uručio je gradonačelnik Jene Maglai, dok je drugoplasiranoj ekipi Šeki enterijera pehar, medalje i ček na 100.000 dinara uručio prof dr Radmilo Todosijević, predsednik Skupštine Subotice. Osvajačima trećeg mesta uz bronzane medalje i pehare pripao je i ček na 50.000 dinara, a njega im je uručio Robert Tot, direktor JKP "Stadion".

Ekipa "Kuća zdravlja" šampion 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Ekipa "Kuća zdravlja" šampion 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Proglašeni i najbolji pojedinci

Najbolji igrač turnira, po oceni organizatora, je bio Veselin Guberinić iz ekipe Šeki enterijera. Za najboljeg strelca turnira proglašen je Čeda Žarković iz trećeplasirane ekipe Vojputa koji je postigao 11 golova. Za najboljeg proglašen je Vladimir Ranisavljević, golman šampiona ekipe Kuće zdravlja.

Ekipa "Kuća zdravlja" šampion 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Velika posećenost i kvalitetne ekipe obeležile 41. turnir

Pored samog turnira koji je odlično organizovan, za šta idu najveće zasluge organizacionom timu iz JKP "Stadion", najveći pobednik ovog turnira je publika koja je iz meča u meč u sve većem broju dolazila u Halu sportova, da bi kulminacija posećenosti došla baš na samo finale kada se praktično tražilo mesto više. Slobodna procena je da je juče u Hali sportova finale gledalo preko 2.000 gledalaca koji su se "tiskali" sa svih strana. Oni koji su došli na vreme sedeli su, oni koji su očekivali "lako ćemo" morali su da se zadovolje stajanjem u prolazima, na bočnim stranama i iza klupa takmičara.

Ekipa "Kuća zdravlja" šampion 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Iznenađujuće veliki broj žena pokazao interesovanje za malim fudbalom

Sinoć, ali i prethodnih takmičarskih dana, u publici je bio pomalo iznenađujuće veliki broj žena koje su sa jednakom pažnjom pratile zanimljive duele, a to je još jedan dodatni kvalitet koji nosi ovaj turnir.

Organizator je ove godine napravio veliki iskorak napred, pomerio lestvicu na više, sa većim nagradnim fondom uz veliku pomoć lokalne samopuprave motivisao ekipe da učestvuju sa vrlo kvalitetnim sastavima što je svrstalo ovaj turnir među najjače i najkvalitetnije u Vojvodini, pa i Srbiji.

Čitavu retrospektivu ovogodišnjeg turnira kroz reč i sliku možete da pogledate u povezanim vestima i albumima.

Izvor: Subotica.com

41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - finalni meč i dodela priznanja

41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - finalni meč i dodela priznanja 41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - finalni meč i dodela priznanja 41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - finalni meč i dodela priznanja 41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - finalni meč i dodela priznanja 41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - finalni meč i dodela priznanja 41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - finalni meč i dodela priznanja 41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - finalni meč i dodela priznanja 41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - finalni meč i dodela priznanja
Pogledaj ostale fotografije

41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - meč za treće mesto

41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - meč za treće mesto 41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - meč za treće mesto 41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - meč za treće mesto 41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - meč za treće mesto 41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - meč za treće mesto 41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - meč za treće mesto 41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - meč za treće mesto 41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - meč za treće mesto
Pogledaj ostale fotografije

41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - revijalni meč dečaka Spartaka i Bačke

41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - revijalni meč dečaka Spartaka i Bačke 41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - revijalni meč dečaka Spartaka i Bačke 41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - revijalni meč dečaka Spartaka i Bačke 41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - revijalni meč dečaka Spartaka i Bačke 41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - revijalni meč dečaka Spartaka i Bačke 41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - revijalni meč dečaka Spartaka i Bačke 41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - revijalni meč dečaka Spartaka i Bačke 41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - revijalni meč dečaka Spartaka i Bačke
Pogledaj ostale fotografije

41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - revijalni meč novinarskih selekcija

41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - revijalni meč novinarskih selekcija 41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - revijalni meč novinarskih selekcija 41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - revijalni meč novinarskih selekcija 41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - revijalni meč novinarskih selekcija 41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - revijalni meč novinarskih selekcija 41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - revijalni meč novinarskih selekcija 41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - revijalni meč novinarskih selekcija 41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - revijalni meč novinarskih selekcija
Pogledaj ostale fotografije

3. kolo 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu (drugi dan)

3. kolo 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu (drugi dan) 3. kolo 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu (drugi dan) 3. kolo 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu (drugi dan) 3. kolo 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu (drugi dan) 3. kolo 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu (drugi dan) 3. kolo 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu (drugi dan) 3. kolo 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu (drugi dan) 3. kolo 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu (drugi dan)
Pogledaj ostale fotografije

3. kolo 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu (prvi dan)

3. kolo 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu (prvi dan) 3. kolo 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu (prvi dan) 3. kolo 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu (prvi dan) 3. kolo 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu (prvi dan) 3. kolo 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu (prvi dan) 3. kolo 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu (prvi dan) 3. kolo 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu (prvi dan) 3. kolo 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu (prvi dan)
Pogledaj ostale fotografije

2. kolo 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

2. kolo 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu 2. kolo 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu 2. kolo 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu 2. kolo 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu 2. kolo 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu 2. kolo 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu 2. kolo 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu 2. kolo 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu
Pogledaj ostale fotografije

Izvlačenje za grupnu fazu 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Izvlačenje za grupnu fazu 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu Izvlačenje za grupnu fazu 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu Izvlačenje za grupnu fazu 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu Izvlačenje za grupnu fazu 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu Izvlačenje za grupnu fazu 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu Izvlačenje za grupnu fazu 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu Izvlačenje za grupnu fazu 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu Izvlačenje za grupnu fazu 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 21
Pregleda: 12458

Povezane vesti

Povezane teme

hala sportova

jkp stadion subotica

mali fudbal

novogodišnji turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.