Komentara: 5
Pregleda: 6150

41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu

06.11.2013. u 14:04h
Izvor: RTV Yueco
Za nešto više od mesec dana počinje tradicionalni novogodišnji turnir u malom fudbalu.Turnir će činiti 32 ekipe podeljene u osam grupa a prvo kolo na programu je osmog decembra. Nagradni fond ovogodišnjeg turnira je povećan u odnosu na prošlu godinu tako da će pobednik turnira dobiti ček na 500.000 dinara. Prošlogodišnji turnir osvojila je ekipa Prologisa koja je u finalu savladala ekipu Lamponesa 8:9 dok je u utakmici za treće mesto ekipa Šeki Enterijera pobedila Sneck Bar Bus sa 10:4.
41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu

Osmog decembra utakmicama prvog kola počinje tradicionalni novogodišnji turnir u malom fudbalu.Kao i prošle tako i ove godine na turniru će učestvovati 32 ekipe podeljen u osam grupa sa po četiri ekipe od kojih će samo prve dve izboriti plasmanu u plej of fazu.

Novina je i to da će od ove godine organizacioni odbor selektirati ekipu koja će učestovati i predstavljati Suboticu na tradicionalnom turniru RTS-a "Igraj za 16" početkom aprila naredne godine. Takođe pre finalnog meča u Subotici odigraće se revijalna utakmica između novinara RTS-a i novinara Subotice.

U planu je da se održi i izložba slika i tekstova sa svih do sada održanih turnira kao jedna retrospektiva na veličinu i značaj ovog turnira.

41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu

Došlo se i do podatka da je prošle godine održan 40. po redu novogodišnji turnir u malom fudbalu, a ne 46. kako se mislilo. Tradicija će se očuvati tako da će ovogodišnji turnir biti 41. po redu.

Nagradni fond ovogodišnjeg turnira je povećan u odnosu na prošlu godinu tako da će pobedniku pripasti ček na 500.000 dinara, drugoplasirana ekipa dobiće 100.000 dinara dok će ekipi koja zauzme treće mesto pripasti ček na 50.000 dinara.

41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu

Prijave za turnir počinju od sutra ujutro a za četvrti decembar zakazan je žreb. Kotizacija je ostala ista kao i prošle godine i iznosi 12.000 dinara (uključen PDV). Prvo kolo igra se osmog decembra. Sve utakmice igraju se u Hali sportova.

Ulaznice za grupnu fazu takmičenja iznosiće 50 dinara dok će se za plej of pa sve do finala ulaz naplaćivati 100 dinara.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 6150

Povezane vesti

Povezane teme

hala sportova

mali fudbal

novogodišnji turnir u malom fudbalu

turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.