Komentara: 4
Pregleda: 9386

Carinici na Kelebiji sprečili krijumčarenje velike količina anabolika i steroida

07.04.2015. u 16:30h
Izvor: Subotica.com
Carinici su u subotu, 4. aprila, na graničnom prelazu "Kelebija" sprečili pokušaj krijumčarenja iz Republike Srbije preko 7000 raznih anaboličkih steroida u tabletama, gotovo 400 u bočicama i manju količinu u ampulama, saopštila je Uprava carina
Carinici na Kelebiji sprečili krijumčarenje velike količina anabolika i steroida

U pitanju je zapravo akciju carinika iz Odeljenja za subijanje krijumčarenje koji su procenili da autobus koji saobraća na redovnoj liniji Vrnjačka Banja - Pariz, nakon rutinske kontrole treba i pregledati skenerom.

Vrlo brzo se uspostavilo da nisu pogrešili jer su već na snimku  primetili određene nepravilnosti u prednjem delu autobusa gde se nalazi frižider. Zbog toga su bez premišljanja nastavili vrlo detaljnu kontrolu, koja je  podrazumevala podizanje plastične rešetke,, a zatim i limene ploče koja se na samom dnu frižidera. Upravo u tom delu su se nalazilo preko 7000 tableta anaboličkih steroida  među kojima su najzasutljeniji bili “Clenbuterol”, “ Dianabol”, “Clomphene”,“ Anavar”, “ Stamazol” “Deca” i drugi.

Carinici na Kelebiji sprečili krijumčarenje velike količina anabolika i steroida

“Clenbuterol” koga je najviše i bilo inače se koristi u medicini kao lek za astmu, a koriste ga u bodi-bildingu zbog odličnih efekata koje ima u skidanju masnih naslaga i koriste ga oba pola.

Protiv vozača je pokrenut prekršajni postupak, a sva otkrivena nedozvoljena sredstva su privremeno zadržana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 4
Pregleda: 9386
Povezane teme

krijumčarenje robe

granični prelaz kelebija

uprava carina

zaplena robe

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.