Pregleda: 5442

Blagoja Ivić novi trener ŽKK "Spartak"

18.09.2014. u 14:04h
Izvor: RTV Yueco
Pre desetak dana došlo je do smene trenera u ženskom košarkaškom klubu Spartak. Umesto Stojanke Došić subotičkog prvoligaša u narednoj sezoni vodiće Blagoja Ivić koji je dobio punu podršku nove uprave.
Blagoja Ivić novi trener ŽKK "Spartak"

Iako još uvek nema dovoljan broj igračica na treningu Ivić se nada da će se narednih dana ekipi priključiti još nekoliko igračica kako bi se oformio tim za novu sezonu.

- "Prihvatio sam poziv da pokušamo nešto da uradimo što se tiče takmičarskog dela i razvoja mlađih kategorija. imaćemo samo jednu selekciju, juniorsku, koja će se takmičiti i naravno kao i uvek kao što smo u muškom klubu promovisali naše mlade igrače koji su napravil dobre karijere" - izjavio je Ivić.

Ivić je izrazio veliko zadovoljstvo velikim uspehom košarkaške reprezentacije Srbije koja je ostvarila fenomenalan rezultata na nedavno održanom Svetskom kupu u Španiji, a posebno je ponosan na subotičanina Nikolu Kalinića kojeg je imao prilike da trenira u nekoj ranijoj fazi košarakškog razvoja.

- "Imao sam tu privilegiju i čast da ga treniram u mlađim kategorijama, dve tri godine sam mu bio trener, uu počecima neke ozbiljnije košarke dao sam mu neke smernice, baš kao i Miloš Milisavljević koji je napravio veliki korak u svojoj profesionalnoj karijeri od igranja u Drugoj ligi Srbije do A seniorske reprezentacije" - zaključio je Ivić.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Pregleda: 5442

Povezana vest

Povezane teme

ženski košarkaški klub spartak

blagoja ivić

Komentarisanje ove vesti nije moguće.