Komentara: 2
Pregleda: 846

Zapušteno pravoslavno groblje u Dudovoj šumi

Ostalo / Održavanje groblja
10. jun 2023.
Postavi zviždaljku!

Tekst zviždaljke:

Ove snimke napravila sam dan posle Zadušnica (04. 06. 2023.) 

Slika govori više od hiljadu reči. 

Tako SPC brine o groblju kojim upravlja. Volela bih da se oglasi otac Dragan. Na sve primjedbe do sada, a bilo ih je dosta nikad nije bilo odgovora. Groblje je sve zapuštenije, oranica. Nema prilaznog puta, trave, zimzelena, ograda - žica. Staze sami popločavamo. Kad se pokosi korov (trave nema) na sve strane se pobaca i po spomenicima koje smo smo podigli teškom mukom. 

Neki dan kad je bila Litija, na portalu se oglašavao nekoliko puta otac Dragan. Komentari su bili dugi poput romana. Možda ne čita komentare o groblju, skrenite mu pažnju vi što ga znate. Verovatno ne posećuje groblje, pa ne zna u kakvom je katastrofalnom stanju.

Zapušteno pravoslavno groblje u Dudovoj šumi Zapušteno pravoslavno groblje u Dudovoj šumi Zapušteno pravoslavno groblje u Dudovoj šumi Zapušteno pravoslavno groblje u Dudovoj šumi Zapušteno pravoslavno groblje u Dudovoj šumi Zapušteno pravoslavno groblje u Dudovoj šumi Zapušteno pravoslavno groblje u Dudovoj šumi
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.