Komentara: 1
Pregleda: 3481

Suženje ulica kod Lidla i Patrije

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Bezbednost u saobraćaju (semafori, znakovi, prepreke)
19. jul 2023.
Postavi zviždaljku!

ZVIŽDALJKA ZATVORENA!

18.08.2023. - Zviždaljka #14339 je označena kao nerešiva uz sledeći komentar:

Odgovor Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje:

Poštovani, Javno preduzeće za upravljanje putevima nije nadležno za postavljanje privremene saobraćajne signalizacije na državnim putevima. Privremenu saobraćajnu signalizacija je postavljena na osnovu projekta koje je izradio Saobraćajni institut CIP, a na koji nadležno ministarstvo daje saglasnost.

Tekst zviždaljke:

Zbog neadekvatno postavljenih znakova tj signalizacija (zbog preusmeravanja saobraćaja), u Ulici Pap Pala (raskrsnica kod Lidla) i Senćanskog puta (raskrsnica kod Patrie), ključne saobraćajnice su sužene i vozila ne mogu da se normalno kreću - kao sto mozete videti na slici, put je toliko suzen da dva vozila ne mogu da prodju jedno pored drugog. Zaista nelogičan i nererezonski potez.. neka nadlezni prodju kolima ovim putem pa neka se uvere kako su neadekvatno postavljene barijere... jedva autobus prodje u jednoj traci, dve trake postoje ali nisu u funkciji. 

Suženje ulica kod Lidla i Patrije
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.