Komentara: 8
Pregleda: 1431

Puno problema, a malo rešenja (Subotica na vodi)

Komunalno - (otpad, zagađenje, buka, javne površine) / Održavanje vodovodne i kanalizacione mreže (čišćenje slivnika)
05. novembar 2023.
Postavi zviždaljku!

Tekst zviždaljke:

Ovu temu ne znam otkud da počnem...početka,sredine,kraja a da bude efekta.Subotica je propala,srozala se do samog dna.Toliko da jednostavno bode oči svima; nama domaćima a pogotovo stranim posetiocima!!! Jednostavno sramota od prošle nedelje a i inače  kada je posle kiše Subotica bila potopljena.Blata na sve strane.

Šahtovi su od neodrzavanja vec zabetonirani i voda ne  moze da oteče.Pa vec se vise puta ukazalo na to da sahtovi nisu u funkciji a gradonacelnika uopšte,uopšte nije briga!!!Subotica ima preko 100.000 stanovnika,gradski proracun je pun.

Glavna potreba grada je oduvek bila uređenje grada,čišćenje, košnja, uređenje cvećem ,pranje puteva,popravak puteva,osvetljenje grada jer smo i jedna turisticka destinacija i to treba da se iskoristi...a ostale gluposti kao sto je "punjenje džepova" treba da je na zadnjem mestu.Sramota da je grad potopljen. Kod Lidla auto jedva prolazi a niko nista ne preduzima.Sve se zna ali se sve zataskava kao da to nije nicijia briga i odgovornost.

Gradonačelniče probudite se,za sve ste vi odgovorni!!!Ako vi želite da se sramotite onda se sramotite svojim dvorištem a našu Suboticu za koju svi plaćama izvolite da je pozlatite.

Ps.Druga tema je fasade nekih institucija koje takođe ne pomišljate da obnovite.

Puno problema, a malo rešenja (Subotica na vodi)
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.