Komentara: 10
Pregleda: 2290

Propust decenije - most bez pešačke staze

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Održavanje puteva (udarne rupe, oštećenja kolovoza, trotoara)
05. septembar 2023.
Postavi zviždaljku!

Tekst zviždaljke:

Poštovanje, 

Prolazeći preko novoizgrađenog nadvožnjaka između Jovana Mikića i Proletarskih brigada morao sam da konstantujem Veliki propust grada, države i investitora i izvođača radova, prvenstveno bi krivicu ovog propusta usmerio ka lokalnoj samoupravi koja nije imala ili volje ili želje da uvidi veliku grešku. 

Naime ovaj nadvožnjak se ne nalazi izvan grada već je u samom gradu i kao takav morao je da ima makar sa jedne strane pešačku stazu, ali je nema. Ovaj problem vidim kao jedan veliki za koji je već kasno da se ispravi. 

Svojim očima sam već video da pešaci prelaze preko njega na cesti, jer drugi izbor im nije dat.

Ko je kriv za ovaj propust ili bolj reći koga nije interesovalo da se ovo odradi kako treba zarad nas Subotičana. Meni lično deluje da lokalno rukovodstvo ne mari za građane Zorke i Železničkog naselja.

Kako niko nije uvideo ovaj problem u startu meni nije jasno, zaista mi nije jasno. Opet kažem, razumeo bi da most nije u gradu, da je iyvan Subotice, ali ovako.... veliki promasaj lokale samouprave, veliki promašaj i propusz čelnika SNS i SVM-a. 

Slika u prilogu. 

 

Propust decenije - most bez pešačke staze Propust decenije - most bez pešačke staze
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.