Komentara: 14
Pregleda: 2833

Problem sa psima lutalicama (Segedinski put)

Ostalo / Hvatanje pasa i mačaka lutalica
26. avgust 2020.
Postavi zviždaljku!

ZVIŽDALJKA ZATVORENA!

27.08.2020. - Zviždaljka #10019 je zatvorena uz sledeći komentar:

Ekipa RJ „Zoo-higijene“ u okviru JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica na Segedinski put i okolinu je od januara ove godine izlazila 25 puta. Sa ovih lokacija smo u Prihvatilište za pse i mačke smestili četiri psa, od kojih je jedan vraćen vlasniku. Na adresi Segedinski put, carinska skladišta, tržni centar „ Šopi“, Mega market „ Roda“ , ATB Sever, kao i kod pomenutih pumpi smo zajedno sa komunalnom policijom izlazili pre oko pola godine i upozoravali vlasnike firmi koji imaju čipovane pse i koji im čuvaju dvorišta, a izlaze na javne površine. Ispisano je i nekoliko prijava.

Ekipa RJ „ Zoo-higijena“ je 26.08.2020. godine izlazila i nije zatekla pse na pomenutim lokacijama.

Pored navedenih, problem je i bivša fabrika bicikala „Partizan“ koja je zaključana i ima ogradu, ali se psi mogu unutra provući i verovatno tamo i žive. Mi nemao ovlašćenje da ulazimo u tuđa dvorišta i da tako pokušamo da ih uhvatimo.

U slučaju da pri nekom od sledećih obilazaka ovih lokacija na Segedinskom putu i okolini zateknemo pse na javnim površinama, potrudićemo se da ti psi budu uhvaćeni.

Tekst zviždaljke:

Ne znam da li su ostali sugrađani koji gravitiraju ka Paliću i Teslinom naselju imali problem sa psima lutalicama. Naime, u poslednjih nekoliko dana ljudi koji voze bicikl, a kamoli oni koji idu pešaka ne mogu mirno da prođu kod ''Eko''  i ''Euro Petrol'' benzinske stanice zbog straha od najezde pasa lutalica. 

Danas, sutra će neko ili nečije dete biti, ne daj Bože, povređeno,napadnuto.

Pošto znamo da Komunalna policija skida odgovornost sa sebe, postavlja se pitanje da li će iko nešto preduzeti, ili ćemo biti ostavljeni na nemilost lutalica?!

Problem sa psima lutalicama (Segedinski put)
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.