Komentara: 1
Pregleda: 678

Park u Bikovu zarastao u korov

Komunalno - (otpad, zagađenje, buka, javne površine) / Javna higijena (kante za smeće, kontejneri, održavanje ulica, košenje zelenih površina)
07. maj 2023.
Postavi zviždaljku!

Tekst zviždaljke:

Svake godine ista priča, park u Bikovu je zarastao u korov, trava do kolena. Stalno se govori kako deca treba da borave u prirodi u zdravom okruženju, a ovako mogu samo da pokupe krpelja ili da ih ujedu lutalice koje spavaju u parku.

Razumem da nema sredstava da se obnovi dom kulture ili proširi Bikovački put, ali mislim da stvarno nije teško održavati park pokošenim i čistim kako bi selo bilo kolko tolko uredno.

Napomenuo bih da se zbog zalaganja školske spremačice i pojedinih roditelja trava u delu gde je igralište redovno kosi, a ove godine je konačno orezana živa ograda oko parka iz njihovih sredstava, mesna zajednica nije bila zainteresovana da učestvuje u tome.

Park u Bikovu zarastao u korov
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.