Komentara: 1
Pregleda: 1241

Paljenje vatre u Aleksandrovu - opasnost za okolinu

Komunalno - (otpad, zagađenje, buka, javne površine) / Paljenje smeća, plastike i drugog otpada
03. avgust 2021.
Postavi zviždaljku!

Tekst zviždaljke:

Već duže vreme se mi šandorčani koji živimo tu, ne osećamo bezbedno. Naime, komšije koje žive preko puta KS petrol pumpe, pale u svom dvorištu vatru, koja emituje gust i crn dim, a usled vetrova postoji rizik da se stvori požar, koji može dovesti do katastrofe, pa i ne daj Bože, do nečije pogibije, a o materijalnoj šteti da ne govorimo, obzirom da je preko puta njihove kuće navedena pumpa, tu je i Simex, odmah je tu i Nisova pumpa, i iza nje stambene zgrade, i Fidelinka sa sve silosima, koji su zapaljivi, a o dve pumpe da ne govorim, obe poseduju na hiljade litara goriva.

Ovo ugrožava i zdravlje građana, ima tu i starih ljudi, a oni pale i gume i ko zna šta, a rizik od požara i katastrofe je izrazito velik, zbog ovih nekoliko firmi koje se tu nalaze, i nije se sa ovim stvarima igrati. Molim nadležne da reaguju i da nam obezbede da se osećamo sigurno!

Paljenje vatre u Aleksandrovu - opasnost za okolinu
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.