Komentara: 2
Pregleda: 3140

Opasan ivičnjak na prelazu na biciklističkoj stazi kod Lidla

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Biciklističke i pešačke staze, pešačke zone
29. decembar 2023.
Postavi zviždaljku!

ZVIŽDALJKA ZATVORENA!

26.01.2024. - Zviždaljka #14779 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor JP za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje“ Subotica od 4. januara:

Poštovani, radove u okviru projekta rekonstrukcije pruge ne izvodi JP za upravljanje putevima. Molimo vas da se u vezi sa ovim obratite "Infrastruktira železnice Srbije" a.d. Beograd, koje je investitor navedenih radova.

Tekst zviždaljke:

Upozorenje za bicikliste koji se kreću biciklističkom stazom na samom prelazu na raskrsnici kod Lidl-a. Ivičnjaci iz nekog razloga nisu postavljeni u istom nivou i postoji mogućnost pada i cepanja gume, pogotovo ako je put vlažan i ako se saobraća noću jer javna rasveta još uvek (29.12.) ne funkcioniše - na delu raskrsnice gde se nalazi ovaj problem ne radi dok prekoputa uopšte nema stuba.

Ne znam da li je u pitanju neko privremeno rešenje ali ovo je dosta ozbiljna brljotina, iako možda na prvi pogled ne deluje tako. Uopšte, svi ovi završni radovi oko raskrsnice su dosta nakaradni i sve je puno blata, rupa, smeća i šuta. 

Opasan ivičnjak na prelazu na biciklističkoj stazi kod Lidla Opasan ivičnjak na prelazu na biciklističkoj stazi kod Lidla Opasan ivičnjak na prelazu na biciklističkoj stazi kod Lidla
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.