Komentara: 1
Pregleda: 1348

Nezavršen posao u Frankopanskoj (ormari Telekoma)

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Održavanje puteva (udarne rupe, oštećenja kolovoza, trotoara)
06. maj 2024.
Postavi zviždaljku!

Tekst zviždaljke:

Ok. posle 5 godina postavljen je deo trotoara na jednoj od najprometnijih staza ( pravac Mlečna pijaca, Gluvonema, Maxi - Frankopanska ) na Radijalcu. Ne moramo više da gazimo po prašini ali da li je realno da je neko ko je naručio ovaj posao ili je odgovoran za njega zadovoljan urađenim. Staza je tu ali, ostao je šut svuda okolo, višak betona prosut pored, pesak takođe, rupe oko staze, smeće od zaštitnih traka, zemlja neporavnata nego ostavljena u gomilama nabacana na tel-tv ormariće...ne radi se o bankini, zelenoj površini, popločanom parkingu što bi u uređenom svetu bilo normalno,...ako radnici ne umeju ili ne smatraju da treba bolje pa valjda postoji neko ko to treba da isprati i da ih usmeri, pa da urađeno izgleda pristojno. Za skoro pa centar grada ovo izgleda strašno... 

Nezavršen posao u Frankopanskoj (ormari Telekoma) Nezavršen posao u Frankopanskoj (ormari Telekoma) Nezavršen posao u Frankopanskoj (ormari Telekoma) Nezavršen posao u Frankopanskoj (ormari Telekoma) Nezavršen posao u Frankopanskoj (ormari Telekoma) Nezavršen posao u Frankopanskoj (ormari Telekoma)
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.