Komentara: 4
Pregleda: 1260

Nedovoljno učestalo održavanje zelene površine (Ulice Evgenija Kumičića i Sonje Marinković)

Komunalno - (otpad, zagađenje, buka, javne površine) / Javna higijena (kante za smeće, kontejneri, održavanje ulica, košenje zelenih površina)
04. maj 2023.
Postavi zviždaljku!

ZVIŽDALJKA ZATVORENA!

08.05.2023. - Zviždaljka #14047 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica:

JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica, odnosno RJ „Zelenilo“ svoje redovne poslove održavanja javnih zelenih površina obavlja prema unapred usvojenom Programu gde je definisan raspored i dinamika košenja i uređivanja javnih zelenih površina. Upravo ovih dana su na red došle i zelene površina oko stambenih zgrada u Kumičićevoj i ulici Sonje Marinković u Subotici.

U prilogu dostavljamo fotografije kao dokaz izvršenih radova.

Nedovoljno učestalo održavanje zelene površine (Ulice Evgenija Kumičića i Sonje Marinković) Nedovoljno učestalo održavanje zelene površine (Ulice Evgenija Kumičića i Sonje Marinković) Nedovoljno učestalo održavanje zelene površine (Ulice Evgenija Kumičića i Sonje Marinković)

Tekst zviždaljke:

Ovo Vam je lice i naličje šireg centra grada!

Gospoda iz čistoće (zelenila) se nisu udostojili 3 meseca da pošalju i jednu ekipu da pokose travu koja je sada već u visini kolena (Evgenija Kumičića,Sonja Marinković), doka se na nekim mestima već treći put vrši košenje trave!

Ovo se svake godine ponavlja, samo što je svake godine sve gore i gore.

Možda čekaju da sami stanari uzmu trimere ili kosačice pa da krenu da kose! 

Nedovoljno učestalo održavanje zelene površine (Ulice Evgenija Kumičića i Sonje Marinković) Nedovoljno učestalo održavanje zelene površine (Ulice Evgenija Kumičića i Sonje Marinković) Nedovoljno učestalo održavanje zelene površine (Ulice Evgenija Kumičića i Sonje Marinković) Nedovoljno učestalo održavanje zelene površine (Ulice Evgenija Kumičića i Sonje Marinković)
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.