Komentara: 5
Pregleda: 2454

Neasfaltirana ulica, velike rupe i bare (Ulica Anđe Ranković)

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Održavanje puteva (udarne rupe, oštećenja kolovoza, trotoara)
03. novembar 2023.
Postavi zviždaljku!

ZVIŽDALJKA ZATVORENA!

11.12.2023. - Zviždaljka #14641 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje Subotica:

U ulici Anđe Ranković nisu rešeni imovinsko-pravni odnosi, tj. parcele koje čine ulicu su u privatnom vlasništvu. Kako bi se izradila tehnička dokumentacija, a zatim i izveli radovi, potrebno je da sve parcele koje su planskim dokumentom namnjene za javnu površinu - ulicu budu u svojini Grada Subotice.

U toku ove godine Rešenjem Vlade Republike Srbije utvrđen je javni interes za ovu ulicu, pa se stiču uslovi da se na osnovu toga sprovede eksproprijacija. Tek po sprovedenom postupku eksproprijacije i prenosa svojine svih parcela koje čine ulicu na Grad Suboticu, steći će se uslovi za izradu tehničke dokumentacije - projekta, a zatim i izgradnju kolovoza.

Tekst zviždaljke:

Poštovani, 

Ulica Anđe Ranković u MZ Novo selo je neasfaltirana, kao što se može videti na slikama, u veoma lošem je stanju. Rupe su ogromne a lokve koje se stvore prilikom padavina kiše, dodatno pogoršaju situaciju. Zamoliću nadležne organe da se ulica Anđe Ranković asfaltira jer ovakvo stanje nije dostojno jednog grada kao što je naša Subotica!

Neasfaltirana ulica, velike rupe i bare (Ulica Anđe Ranković) Neasfaltirana ulica, velike rupe i bare (Ulica Anđe Ranković) Neasfaltirana ulica, velike rupe i bare (Ulica Anđe Ranković) Neasfaltirana ulica, velike rupe i bare (Ulica Anđe Ranković) Neasfaltirana ulica, velike rupe i bare (Ulica Anđe Ranković) Neasfaltirana ulica, velike rupe i bare (Ulica Anđe Ranković) Neasfaltirana ulica, velike rupe i bare (Ulica Anđe Ranković)
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.