Komentara: 4
Pregleda: 3353

Maltretiranje psa i komšiluka (Ulica braće Majer)

Ostalo / Hvatanje pasa i mačaka lutalica
23. avgust 2021.
Postavi zviždaljku!

Tekst zviždaljke:

Poštovani/na, 

prvo ću postaviti problem ovde javno a nakon toga ako se problem ne reši (sa nadom da će vlasnik psa da pročita ovo), preći ćemo na drugi vid rešavanja problema putem službi i lica zaduženih za ovu vrstu problema! 

Naime, danas 23.8.2021. u zgradi u Ulici braće Majer, celo prepodne je pas ostavljen na terasi! Taj pas, celo prepodne (a sad već i evo ulazimo i u popodne) laje, cvili, zavija... to traje od jutros od nekih 7 časova a sad je 12h, znači 5 sati neko muči životinju! Da li poštovani/na vlasnik/ca tog psa ne zna da on krši zakon o držanju životinja? Da li taj/ta vlasnik/ca zna da ovim činom uznemirava ceo stambeni blok i narušava javni red i mir? 

Poštovani/na molim da psa ne držite/ostavljate na Vašoj terasi ako niste istog u mogućnosti da čuvate i vodite brigu o njemu! Vaš ljubimac je iznemogao od celodnevnog lajanja, pod stresom je i uznemiren! Molimo Vas da nađete neko drugo rešenje za Vašeg psa jer ovim ponašanjem narušavate zakon!

Poštovani/na vlasniče/ce ovog izmučenog psa, ako se ovo ovakvo vaše ponašanje nastavi, nećete nam ostaviti drugog izbora sem da se pridržavamo zakonskih normi i obavestimo nadležne službe o ovome! 

Unapred zahvalne - komšije!

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.