Komentara: 2
Pregleda: 462

Konstantno žuta i neupotrebljiva voda iz vodovoda (Bikovo)

Komunalno - (otpad, zagađenje, buka, javne površine) / Buka i zagađenje (voda, vazduh, otpad, divlja deponija)
09. decembar 2023.
Postavi zviždaljku!

Tekst zviždaljke:

Unazad već duže vreme, voda iz seoskog vodovoda je žuta/narandžasta, puna gvožda i kamenca. Ne može se koristiti za održavanje higijene (kupanje, pranje veša, sudova), kuvanje. Za piće je potpuno neupotrebljiva, te zbog toga moramo da kupujemo vodu za piće, a oni koji imaju kućne prečistače za vodu, ili filtere, koji se menjaju na 6 meseci, ne mogu da traju više od 2 meseca, što iziskuje velike troškove. Vodu plaćamo kao da je potpuno ispravnu, a ona je hemijski i bakteriološki neispravna još od puštanja u rad vodovoda u selu.

Mesna zajednica je upućivala prigovore vodovodu, dobijen je odgovor da je voda za piće neispravna, i ako je mi ne plaćamo kao tehničku vodu. Jedno vreme je u cisternama donošena voda za piće, ali posle jednog vremena se i to prekinulo, i ako je voda i dalje nesipravna. Postoji li neko ko može ovaj problem da reši? 

Konstantno žuta i neupotrebljiva voda iz vodovoda (Bikovo) Konstantno žuta i neupotrebljiva voda iz vodovoda (Bikovo)
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.