Komentara: 4
Pregleda: 4366

Gradski azil za pse i mačke na +40

Ostalo / Hvatanje pasa i mačaka lutalica
25. jun 2021.
Postavi zviždaljku!

ZVIŽDALJKA ZATVORENA!

30.06.2021. - Zviždaljka #11108 je zatvorena uz sledeći komentar:

JKP „ Čistoća i zelenilo“ Subotica, odnosno RJ „ Zoo-higijena“, u ovim vrlo teškim vremenskim uslovima, kako za ljude, tako i za sve životinje, konstantno brine o psima koji se nalaze u objektu gradskog Prihvatilišta za napuštene životinje( pse i mačke).

Nadstrešnice koje se nalaze iznad boksova su od panela koji imaju termo- izolaciju. Zaposleni konstantno hlade vodom boksove sa psima. Psi se napajaju svežom vodom i puštaju u trening centar. Psi su pod kontrolom veterinara i dobrog su zdravstvenog stanja.

Slika koju ste poslali je iz prednjeg dela objekta koji je novijeg datuma izgradnje. Stabla su posađena, što se može videti na našim priloženim fotografijama, ali im prosto treba vremena da izrastu i naprave odgovarajući hlad.

U prilogu se nalaze fotografije koje ilustruju stanje u našem prihvatilištu.

Gradski azil za pse i mačke na +40 Gradski azil za pse i mačke na +40 Gradski azil za pse i mačke na +40 Gradski azil za pse i mačke na +40 Gradski azil za pse i mačke na +40 Gradski azil za pse i mačke na +40

Tekst zviždaljke:

Mislim da slike same govore..

Da li je bilo teško izvodljivo, s obzirom da azil pripada u nadležnost Gradske čistoće i ZELENILA, zasaditi i neko drvo ili postaviti neku zaštitu od sunca?

Kavezi su potpuno na suncu bez ikakve hladovine..

Gradski azil za pse i mačke na +40 Gradski azil za pse i mačke na +40
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.