Komentara: 2
Pregleda: 748

Deponija usred naseljene ulice (Ljermontova)

Komunalno - (otpad, zagađenje, buka, javne površine) / Buka i zagađenje (voda, vazduh, otpad, divlja deponija)
31. januar 2024.
Postavi zviždaljku!

Tekst zviždaljke:

Nekako je i "razumljivo" kad bacite otpad iz vaših kuća na neko nenaseljeno mesto.Pa nema ljudi tamo, može se, što biste brinuli o prirodi. Ionako je sve na ovoj planeti stvoreno zbog vas - nevaspitanih, nekulturnih, bezobzirnih, s nimalo osećaja za suživot s drugim bićima.

Ovo ovde je već druga dimenzija neodgoja i nedostatka mozga. Razvaliti ulaznu kapiju neke "firme" ( by the way, ova firma ne radi već godinama i ne preduzima ništa da odstrani svoj otpad iz ulice) i dovesti vaš otpad ??? Bez obzira što su naokolo kuće,deca,ŽIVI LJUDI??? 

Sve je prijavljeno nadležnim službama. Prošao je tek neki dan od tada. Ima vremena, minus je napolju, ne oseti se smrad više od 500 m.

Ulica je Ljermontova, na početku ulice od Graničarske kad se ulazi. Četvrti i peti plac s leve strane.

 

Deponija usred naseljene ulice (Ljermontova) Deponija usred naseljene ulice (Ljermontova) Deponija usred naseljene ulice (Ljermontova) Deponija usred naseljene ulice (Ljermontova) Deponija usred naseljene ulice (Ljermontova)
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.