Komentara: 23
Pregleda: 4717

Čopor pasa oko Dudove šume kidiše na prolaznike

Ostalo / Hvatanje pasa i mačaka lutalica
25. februar 2021.
Postavi zviždaljku!

ZVIŽDALJKA ZATVORENA!

02.03.2021. - Zviždaljka #10671 je zatvorena uz sledeći komentar:

Ekipa RJ „ Zoo-higijena“ u okviru JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica je u subotu, 27.02.2021. godine uspela da uhvati tri psa u blizini pomenute lokacije. Jedna od njih je bila ženka „ u teranju“. Napominjemo da su svi ovi psi imali ogrlice na sebi i da nisu bili čipovani.

RJ „ Zoo-higijena“ će i dalje intervenisati u blizini ove lokacije i sve pse koji se nađu, a da nisu u programu CNR-a ( UXVATI-STERILIŠI-PUSTI ), će pokušati da uhvatiti, a sve u interesu bezbednosti građana.

Tekst zviždaljke:

Jutros oko 7:45 kod Hale sportova napao me je čopor povećih pasa. Najveći je bio nešto niži od odraslog vučjaka a ostali takođe dovoljno snažni i krupni da nanesu ozbiljne povrede. Odbranio sam se gađajući ih komadima odlomljenog asfalta a u blizini je bio i dečak od 10-12 godina koji je verovatno krenuo na trening tenisa.

Da je taj čopor od dvanaestak pasa napao dečaka, zaklali bi ga pa se pitam da li je zaista potrebno da divlji psi u Subotici počnu da ubijaju decu da bi nadležni konačno hrabro povukli prave poteze. Pustite društva za zaštitu životinja. I ja sam protiv iživljavanja na životinjama ali još manje mi je prihvatljivo postojanje ovakvih čopora u urbanoj zoni.

Pomeniti čopor operiše, tj napada ljude, oko Dudove šume, izvolite ih ukloniti pre nego što se desi nova tragedija.

Foto: Ilustracija.

Čopor pasa oko Dudove šume kidiše na prolaznike
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.