Komentara: 10
Pregleda: 1788

Čopor pasa lutalica u Aleksandrovu

Ostalo / Hvatanje pasa i mačaka lutalica
29. jul 2021.
Postavi zviždaljku!

ZVIŽDALJKA SE REŠAVA!

Zviždaljka #11281 je u procesu rešavanja, uz sledeći komentar...

Odgovor JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica:

JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica, odnosno RJ „Zoo-higijena“ je tokom ove i prethodne sedmice u više navrata obilazila pomenute lokacije u MZ „Aleksandrovo“ i nije zatekla ove pse. Naravno, periodično ćemo i dalje ovde dolaziti i , ako se ovi psi pojave, probati da ih uhvatimo. Hvala na razumevanju.

Tekst zviždaljke:

Želim da upozorim nadležne službe i pozivam na reakciju. Čopor od 4 psa lutalice  šeta po naselju Aleksandrovo, kod pravoslavne crkve i brze hrane Plato. Sinoć sam išla u šetnju sa dva mala deteta i štenetom. Odjednom su svi nasrnuli prema nama kada su videli kuče. Sreća da su žene koje rade u prodavnicama reagovale i uspele da ih umire (očigledno ih već poznaju jer su duže vreme ovde).  Jedan od njih je šarplaninac, veći od mog mlađeg deteta. Deca su se veoma uplašila a i ja sam još pod stresom, više ne smem na ulicu da šetam psa,

Mmolim nadležne službe da reaguju jer smatram da je bezbednost prolaznika ugrožena. 

Čopor pasa lutalica u Aleksandrovu
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.