Komentara: 5
Pregleda: 1661

Čipovan pas vraćen vlasniku i opet je na ulici!

Ostalo / Hvatanje pasa i mačaka lutalica
11. novembar 2021.
Postavi zviždaljku!

Tekst zviždaljke:

Da se odmah ogradim, ne želim da se ovo okrene na hajku na Gradski azil ili na lutalice. Pre par dana smo čitali o napadu vlasničkog rota na drugog psa. Pre par meseci vlasnički pas napao ženu kod autobuske stanice.

Takođe je pre par dana nađen pas rase staford na ulici, vezan za klupu. Unešen je u gradski azil, i vraćen vlasniku zato što je čipovan. Nakon SAMO 24 sata je pas opet bio na ulici. Sledeća tri dana je ponovo slikan i ponovo na ulici, pušten. Iz komentara sam shvatio da je vlasnik alkoholičar koji ode u kafanu, psa ostavi ispred i zaboravi na njega!! 
Hvala Bogu pa pas nije agresivan. Ali, šta bi bilo da jeste?? 
Pas mu je vraćen bez kazne (hvalio se po kafanama). 
Do kada se planira nepoštovanje Zakona o dobrobiti životinja i Krivičnog Zakonika?! Dok god se ne počnu kažnjavati ovakvi "savesni" vlasnici, dešavaće se napadi i biće sve više napuštenih pasa! Molim gradski azil da se oglasi i da nam da na uvid rešenje kojim je pas vraćen, proceduru koja je sprovedena da bi se rešio problem istog. 
U prilogu par objava istog psa. 

Čipovan pas vraćen vlasniku i opet je na ulici! Čipovan pas vraćen vlasniku i opet je na ulici!
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.