Komentara: 5
Pregleda: 1833

Bajsko groblje - krađa cveća posle sahrana sa grobnica preminulih

Ostalo / Održavanje groblja
20. mart 2022.
Postavi zviždaljku!

Tekst zviždaljke:

Као Суботичанка, као дете недавно преминулог родитеља, желим да Вам се обратим поводом општег захтева од јавног интереса који већ деценијама представља проблем Суботичана. Желела бих да ми помогнете да нађемо решење - Како да сачувамо цвеће, букете и венце на гробовима наших преминулих рођака - последње цветне реликвије које су наши рођаци толико волели због своје боје и разноликости. Бајско гробље  је посебно популарно место за крадљивце цвећа. Не знам које би решење било могуће....?

Покретање мог писања, а уједно и моје огорчење произилази из нестанка цвећа на јучерашњој сахрани, пошто је мајка моје пријатељице јуче имала сахрану и ујутру ми је плакала да је сво лепо цвеће украдено са гроба. Нажалост, ово је постала свакодневица и оно што је уобичајено на гробу моје мајке...да се и засађено цвеће ишчупа из земље.

Желела бих да Вам се унапред захвалим на одговору! Верујем вам да ће захтев, проблем и брига грађана Суботице једног дана бити на дневном реду, јер бол родбине преминулог може бити још горчи...као цвећем унакажени гроб.

Хвала вам у име оштећених. Желим вам још много успеха у раду!

С поштовањем, Суботичанка 

Bajsko groblje - krađa cveća posle sahrana sa grobnica preminulih
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.