Komentara: 2
Pregleda: 2742

Apel u vezi radova na pružnom prelazu u Kosovskoj

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
04. septembar 2023.
Postavi zviždaljku!

Tekst zviždaljke:

Molim nadležne za organizovanje radova na modernizaciji pruge da razmotre otvaranje raskrsnice Bagremove i Kosovske ulice. Blokada Bagremove je urađena na 3 metra od raskrsnice a budući da je Bagremova jedina asfaltirana ulica koja povezuje ovaj deo naselja sa gradom, pored ulice Petra Popovića Age koja je alternativa, izuzetno nam otežava normalno funkcionisanje života zatvaranje ove raskrsnice.

Ulica Petra Popovića Age se uključuje na ulicu Proleterskih brigada, tzv. Srpski šor, a kako će sav saobraćaj ići tom ulicom zbog zatvorene Kosovske doći će do velikog problema i gužve. Takođe uključenje iz Petra Popovića Age je izuzetno opasno jer je raskrsnica nepregledna i veoma uska te zbog povećanog saobraćaja može doći do pojave sudara što bi dodatno opteretilo i stvorilo gužvu.

Smatram da pomeranje ove blokade za 5 - 6 metara prema pruzi ne bi uticalo na gradilište a nama, stanovnicima Bagremove i okolnih ulica koje se naslanjaju na nju predstavlja rešenje problema jer redovne alternative nemamo osim gore pomenute ulice.

Apelujem na nadležne da dobro razmisle koliku bi patnju smanjili građanima ako bi uradili nešto po ovom pitanju.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.