Komentara: 7
Pregleda: 3154

"Zvezdin karavan" u subotu na Gradskom trgu

02.06.2023. u 12:13h
Izvor: Subotica.com
Fudbalski klub „Crvena zvezda“ sada već tradicionalno organizuje veliki karavan, u okviru kog obilazi gradove u regionu. U gradovima će biti organizovane fan zone, a svi zaljubljenici u crveno - bele boje imaće priliku da se učlane u Zvezdu ukoliko nisu već članovi, kao i da se fotografišu sa peharima Lige šampiona, Superlige, kao i Kupa Srbije. U subotu, 3. juna, crveno – beli karavan dolazi u Suboticu.
"Zvezdin karavan" u subotu na Gradskom trgu

Na kraju istorijske sezone, Crvena zvezda je nakon osvajanja treće vezane duple krune, kao i šeste uzastupne titule prvaka Srbije, na Trgu republike u Beogradu obeležila najvažniji datum u istoriji kluba – 29. maj, odnosno 32. godinu od čuvenog Barija i podizanja pehara Lige šampiona. Time je zvanično otvoren ovogodišnji crveno-beli karavan.

U našem gradu „Zvezdin karavan“ biće upriličen na u centru grada, kod spomenika Svetog Trojstva, gde će od 18 do 21 čas biti postavljena fan zona. Svi simpatizeri i navijači crveno – belih će moći da se učlane u klub, obnove svoje članske karte i pritom se fotografišu sa tri pehara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 meseci i 3 nedelje
Komentara: 7
Pregleda: 3154
Povezane teme

fudbalski klub crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.