Komentara: 14
Pregleda: 3206

„Zvezdin karavan“ u petak na Gradskom trgu

22.06.2022. u 10:26h
Izvor: Subotica.com
I ove godine Fudbalski klub „Crvena zvezda“ u susret novoj sezoni po brojnim gradovima u regionu organizuje mini turneju „Zvezdin karavan“ , a u petak, 24. juna, crveno – beli karavan dolazi u posetu zvezdašima iz Subotice. Dan ranije biće u Bačkoj Topoli.
„Zvezdin karavan“ u petak na Gradskom trgu

Zvezdin letnji karavan je krenuo 5. juna iz Bara, a do sada je obišao već 15 gradova u Crnoj Gori, Republici Srpskoj i Srbiji. Navijači Crvene zvezde u Baru, Kotoru, Budvi, Herceg Novom, Trebinju, Višegradu, Užicu, Valjevu, Ivanjici, Prijepolju, Priboju, Čačku, Kruševcu, Gornjem Milanovcu, Apatinu i Bačkoj Topoli imali su prilike  da se učlane u klub navijača, slikaju sa najvrednijim peharom koji je osvojila legendarna generacija iz 1991. godine i ovogodišnjim trofejima Superlige i Kupa Srbije.

„Zvezdin karavan“ u petak na Gradskom trgu

Karavan stiže u Suboticu gde će u centru grada, kod spomenika Svetog Trojstva, od 18 do 21 čas biti postavljena fan zona, a svi simpatizeri i navijači crveno–belih moći će da učlane i slikaju sa peharima Lige šampiona, Superlige i Kupa Srbije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 14
Pregleda: 3206
Povezane teme

fudbalski klub crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.