Komentara: 8
Pregleda: 4991

Znatan broj članova prešao iz SNS u DSS

18.01.2011. u 16:47h
Izvor: Dnevnik "Danas"
Znatan broj članova prešao iz SNS u DSS

Predsednik subotičkog Gradskog odbora Srpske napredne stranke Ilija Maravić potvrdio je dotad nezvanične informacije iz DSS-a da se znatan broj članova ispisao iz SNS a zatim učlanio u GO Demokratske stranke Srbije. - Međutim, to su učinili ne iz ubeđenja, već zbog obećanja koja su dobijali od pojedinaca - rekao je Maravić.

- Sada već bivši predsednik Mesnog odbora SNS-a Peščara Aleksandar Ranković deo članstva je ubedio da pređu u DSS nudeći im jeftinije meso, kojim inače trguje nelegalno, a tako isto ih je i učlanio u stranku. Koristeći tašku materijalnu situaciju u kojoj se nalaze građani, on je obećavao pomoć onima koji pređu u DSS, kao što je otpisivanje dugova za struju, na primer, pa čak i posao. Nama su se i obraćali neki članovi i otvoreno govorili o tome. Imamo slučaj da je jedan od njih došao i izvinio se, jer je u bezizlaznoj situaciji, nema posao, a ima dvoje dece koja studiraju, i kako nije znao šta će prihvatio je ovaj predlog - kaže Maravić.

Mogućnost da pojedinci iz DSS daju takva obećanja leži u tome što su deo vladajuće koalicije u Subotici, a u vlasti se DSS našao, kako navodi Maravić, „protivno izbornoj volji građana i samo iz ličnih interesa“.

Izvor: Dnevnik "Danas"
Postavljeno pre 13 godina i 3 meseca
Komentara: 8
Pregleda: 4991
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.