Komentara: 2
Pregleda: 2865

ŽFK Spartak - Veče šampionki u društvu sportskih radnika i medija

25.01.2013. u 16:36h
ŽFK Spartak - Veče šampionki u društvu sportskih radnika i medija

Ženski fudbalski klub "Spartak" sinoć je u kafe Saxu organizovao veče šampionki. Uprava kluba je iskoristila ovu priliku da se prigodnim poklonima zahvali ljudima koji su doprineli velikom uspehu u prošloj godini, kada je osvojena šampionska titula, Kup Srbije i plasman među 32 najbolje ekipe u Ligi Šampiona.

Prisutne su bile i sve igrače aktuelnog šampiona koje su nagrađene sa specijalnim slikama.

Ekipa je danas krenula put Zlatibora gde će započeti dvonedeljne pripreme za nastavak prvenstva u kojem su ambicije ostale iste, ponovno osvajanje prvenstva i Kupa i korak više u Ligi Šampiona.

Veče šampionki: Ženski fudbalski klub Spartak Veče šampionki: Ženski fudbalski klub Spartak Veče šampionki: Ženski fudbalski klub Spartak Veče šampionki: Ženski fudbalski klub Spartak Veče šampionki: Ženski fudbalski klub Spartak Veče šampionki: Ženski fudbalski klub Spartak Veče šampionki: Ženski fudbalski klub Spartak Veče šampionki: Ženski fudbalski klub Spartak
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2865
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.