• Pregleda: 3931

ŽFK "Spartak" u akciji "Bitka za bebe"

ŽFK "Spartak" u akciji "Bitka za bebe"

ŽFK Spartak Jaffa aktuelni šampion Srbije u ženskom fudbalu je sa zadovoljstvom prihvatio poziv da učestvuju u akciji "Bitka za bebe", u to ime će "Subotičke dame u kopačkama" odigrati utakmicu humanitarnog karaktera u nedelju 13.novembra od 13 časova sa ekipom Humanih zvezda Subotice koju će činiti javne ličnosti Subotice.

Ovo je bitka u kojoj se bore najmanji i najmlađi borci koje je svet ikada video. Ali, ova bitka nije i ne sme biti samo njihova. Stoga Vas pozivamo da se priključite borbi za prikupljanje 100 novih inkubatora. Svi treba da znaju da se u Srbiji danas vodi bitka o kojoj se ne pišu herojske priče. Bitka u kojoj nema ordenja. Bitka u kojoj je jedina nagrada život. U njoj se bore najmanji i najmlađi borci koje je svet ikada video.Ovo je bitka za sve hrabre ljude. Ovo je bitka za život. Ovo je bitka za bebe!

Kompletan prihod od prodatih ulaznica i donacija bice utrošeni za kupovinu novog inkubatora za subotičku bolnicu.

Gradski stadion Subotica,
nedelja, 13.11.2011.godine

ŽFK SPARTAK JAFFA - HUMANE ZVEZDE SUBOTICE
Početak: 13,00 h

Ulaznice će se naplaćivati 500 dinara.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

2
Blue Odgovori
Baš lepo! Samo nisam čuo u Subotici da je toliko ova akcija BITKA ZA BEBE rasprostranjena! Trebalo bi nešto i mi da organizujemo.
Walker Odgovori
Ulaznica NIJE 500 dinara, nego je besplatna, tačnije to je humanitarna akcija u kojoj ko hoće može dati 50, 500, 5000 dinara, ko koliko da, o tome se radi, pogrešne informacije ste dali
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.