Komentara: 2
Pregleda: 2736

ŽFK "Spartak" pobedom završio šampionsku sezonu

31.05.2014. u 19:26h
Izvor: Subotica.com
Danas je odigrano poslednje kolo fudbalske Super lige za žene u kojem je, između ostalih, Spartak gostovao u Nišu ekipi Mašinca i minimalnom pobedom završio uspešnu sezonu u prvenstvu, a još će imati priliku da dođe do nove titulu pobednika Kupa Srbije.
ŽFK "Spartak" pobedom završio šampionsku sezonu

Iako se još pre 4 kola znalo i matematički da je ŽFK "Spartak" novi-stari šampion i iako je u prošlom kolu na Gradskom stadionu u stilu proslavljena nova titula, peta klubska, četvrta zaredom - ostalo je da se odigra još jedno kolo kako bi se zvanično stavila tačka na sezonu 2013/14.

Bez ikakvog rezultatskog imperativa za obe ekipe u Nišu je odigran meč između Mašinca i Spartaka, a posle 90 minuta igre slavio je šampionski tim Spartaka sa 0:1. Odlučujući gol za poslednji ovosezonski meč svog tima u superligi Srbije postigla je Marija Ilić.

Za ŽFK "Mašinac" nastupile su: Stojaković, Šarac, Stevanović, Smiljković, Dimitrijević, Vasiljković, Milena Stanković, Mim. Stanković, Kostić, Kožović i Mišeljić. Za ŽFK "Spartak" nastupile su: Gardijan, Ilić, Radanović, Savanović, Slović, Malešević, Knežević, Filipović, Nikolić (Adamov 63 min.), Damjanović, i Marenić.

Sledeći izazov je polufinale Kupa Srbije u kojem za protivnika imaju LASK Crvenu zvezdu. Meč se igra u Beogradu u sredu, 4. juna. Drugi polufinalni par čine ekipe Požarevca i Mašinca.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2736
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.