Komentara: 5
Pregleda: 38838

Zdravko Čolić posetio Suboticu uoči koncerta

16.11.2016. u 17:29h
Izvor: Subotica.com
Uoči velikog koncerta, koji će se održati 2. decembra u Hali sportova, najveća muzička zvezda na Balkanu Zdravko Čolić danas je posetio naš grad i družio se sa obožavaocima.
Zdravko Čolić posetio Suboticu uoči koncerta

Građani koji su se okupili da se slikaju sa svojim idolom još jednom su potvrdili činjenicu da Čolu voli i staro i mlado, oni koji su uz njegove mnogobrojne hitove odrasli, ali i oni koji nisu ni bili rođeni kada su se na svim radio stanicama vrtele „Ruška“, „Pjevam danju, pjevam noću“, „Čija je ono zvijezda“... Školarci, koji su pobegli sa časova kako bi se slikali za omiljenim pevačem, zamolili su Čolu da im potpiše opravdanje, što je on u svom maniru i učinio.

Zdravko Čolić posetio Suboticu uoči koncerta

U šetnji gradom Čoli je društvo pravio naš zlatni olimpijac iz Rija Davor Štefanek. Posle Subotice, Čola je obišao Vinariju "Zvonko Bogdan" na Paliću, gde ga je dočekao domaćin Zvonko Bogdan. Susret dva barda muzičke scene na ovim prostorima protekao je u prijatnoj atmosferi, naravno, uz čašu dobrog vina.

Zdravko Čolić posetio Suboticu uoči koncerta

Zdravko Čolić posetio Suboticu uoči koncerta

- Koncert je u sklopu koncerata koje smo radili poslednjih nekoliko godina. Ne postoji više razlika između turneja, lepo je obići gradove u našoj zemlji i celom regionu – istakao je Zdravko Čolić, najavljujući koncert u našem gradu. - Obradovao sam se pozivu da dođem u Suboticu, organizatori su odradili dobar posao, planiramo jedan lep i bogat program, verujem da ćemo svi biti dobro raspoloženi i da ćemo uživati. Radujem se što ćemo opet biti u hali, u kojoj smo već nekoliko puta nastupali, što će se okupiti stari i novi prijatelji i siguran sam da će biti jedno lepo veče.


Karte su već u prodaji i po rečima organizatora, za koncert vlada veliko interesovanje. Podsećamo da se ulaznice mogu kupiti na svim prodajnim mestima “Eventima”, kao i u kafeima „Bulevar” i „Borsalino“ i turističkoj agenciji „Big Blue”.

Izvor: Subotica.com
Zdravko Čolić posetio Suboticu Zdravko Čolić posetio Suboticu Zdravko Čolić posetio Suboticu Zdravko Čolić posetio Suboticu Zdravko Čolić posetio Suboticu Zdravko Čolić posetio Suboticu Zdravko Čolić posetio Suboticu Zdravko Čolić posetio Suboticu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 38838

Povezane vesti

Povezano dešavanje

Povezane teme

koncert

zvonko bogdan

vinarija Zvonko Bogdan

davor štefanek

zdravko čolić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.