Komentara: 0
Pregleda: 1725

Zbog radova na sistemu sajt neće biti dostupan tokom večeri

08.08.2017. u 13:54h
Izvor: Subotica.com
Važno obaveštenje za sve posetioce sajta. Zbog planskog održavanja sistema, odnosno unapređenja tehničkih kapaciteta i brzine funkcionisanja sajta noćas od 22,15 do najkasnije ujutro u 6 časova Subotica.com neće biti dostupan.
Zbog radova na sistemu sajt neće biti dostupan tokom večeri

S obzirom da informaciona tehnologija neminovno napreduje iz dana u dan, a mi se trudimo da pratimo trendove, ali i da pravovremeno reagujemo na potencijalne problematične situacije, tako ćemo razmišljati i ovaj put, te obaveštavamo naše drage i poštovane posetioce da će portal SUBOTICA.com zbog unapređenja rada kompletnog sistema biti nedostupan od večeras (utorak) u 22:15 pa sve do najkasnije 6 časova ujutro.

Moguće je da će radovi biti ranije završeni, ali kao krajnji rok smo dali naredno jutro u 6 časova. Ova intervencija je neophodna da bi se ostvarilo gore navedeno. Hvala na razumevanju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1725
Povezane teme

www.subotica.com

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.