Komentara: 1
Pregleda: 4265

Zbog radova na distributivnoj mreži Subotica bez gasa u petak

25.05.2022. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
U petak (27. maja), od 7 do 21h, koliko dugo je predviđeno trajanje radova, doći će do prekida u isporuci prirodnog gasa na teritoriji Subotice.
Zbog radova na distributivnoj mreži Subotica bez gasa u petak

Do prekida u isporuci gasa će doći zbog spajanja izmeštenog dela priključnog gasovoda za Glavnu merno regulacionu stanicu Subotica zbog izradnje brze pruge Novi Sad - Subotica, navode iz JP "Suboticagas".

- Obaveštenje "Transportgasa Srbija" primili smo 20. maja, a zbog ovih radova, u navedenom terminu, ne svojom krivicom JP "Suboticagas" neće moći da izvrši obavezu snabdevanja svojih potrošača gasom, pa molimo potrošače za razumevanje - navode iz ovog preduzeća.

GAS SE NIJE VRATIO?

U slučaju da u domaćinstvima i posle predviđenog roka radova ne bude gasa, korisnici mogu da pokušaju sami da aktiviraju dotok tako što će izvesti određenu proceduru u gasnom ormaru, ili da pozovu brojeve dežurne službe "Subotica gas"-a 024/641-211 i 064/114-28-96

Preduzeće Suboticagas ima nekoliko video objašnjenja kako samostalno možete da pokrenete sistem, ukoliko želite i imate mogućnosti, tako što će se uraditi vrlo jednostavan postupak u žutom ormariću gde se nalazi brojilo za gas.

Da biste aktivirali regulator neophodno je da pratite uputstva.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4265
Povezane teme

gasovod

suboticagas

gasifikacija

gasovodna mreža

boysen abgassysteme

uvođenje gasa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.