• Pregleda: 2395

Završetak asfaltiranja 39 ulica

Završetak asfaltiranja 39 ulica
Projekat asfaltiranja 39 ulica koji se finansira sredstvima Fonda za kapitalna ulaganja ulazi u završnu fazu.

Trenutno se postavlja tucanik u preostalim ulicama u tri mesne zajednice: Aleksandrovo, Ker i Bajmok. Asfaltiranje će biti završeno najkasnije za dve nedelje.

Protekle nedelje u Direkciji za izgradnju grada otvorene su ponude za asfaltiranje još 20 ulica, pristupnih puteva i parkinga. Komisija će ime izvodjača saopštiti za deset dana. Ukoliko ne bude žalbi radovi počinju polovinom oktobra. Asfaltirano je 90 odsto puteva oštećenih nošenjem peska za Koridor 10. Završeni su putevi na Paliću, u centru grada, Hajdukovu, Ljutovu i Tavankutu, a radi se još deonica Orom Bikovo.
Izvor: Radio Subotica

povezane teme

6
dongo Odgovori
Od tih 39 kolko je vec bilo asfaltirano pa je samo presvuceno asfaltom, molim lepo ako je direkcija u stanju i to da objavi...?
Asfaltirajte i neke konkretne ulice, kao naprimer Otmara Majera, da neidemo vise okolo naokolo!!!
marko Odgovori
@dongo
Po zakonu o javnom informisanju imate pravo da to pitanje uputite i zvanicno, pismenim podneskom i postoji obaveza držsvanog organa da vam odgovore i potkrepe dokumentacijom.
Pongo Odgovori
Da li jedna od tih 39 ulica koji su asfaltirani, a koji se finansira sredstvima Fonda za kapitalna ulaganja, je Prežihova Voranca ulica? Valjda nie. Zasto bi taj Fond finansirao steta koj su nastali kamioni sa peskom za izgradnju autoputa za Nivi Sadu?
Dusan Odgovori
Ovo u aleksandrovu sto rade se nikako ne moze zvati asfaltiranjem....Ulicu Starine Novaka asfaltiraju sigurno vec 2-3 meseca.....vuku se do crne zemlje.....tamo se ne pamti kad je prosla neka teska masinerija....
su Odgovori
Šta se dešava sa Banijskom ulicom, već nedeljama stoji poludovršena, a poklopci od šahtova, kojih ima 10-ak izviruju taman toliko da se ošteti auto ili ne daj Bože da neko naleti biciklom na njih… svi se trude da ih zaobiđu, tako da niko ne vozi svojom stranom, već se prilagođavaju, tačnije izbegavaju šahtove-bezbednost saobraćaja je zaista na zavidnom nivou!

Zaista mi je muka više od njihovog hvalisanja, a onda sve ostave nedovršeno ili pak loše urađeno!!!
Stvarno se pitam za šta oni nas smatraju…
Duda Odgovori
Gledajuci novo asvaltirane ulice,dolazi se do zakljucka,da cemo definitivno svi morati preci sa automobila na bicikle,jer sama sirina puta ce nas navesti na to!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.