Komentara: 1
Pregleda: 2520
Foto

Završeno takmičenje "Sport u policiji" na gradskom nivou

26.05.2022. u 14:06h
Izvor: Subotica.com
Gradsko takmičenje uspešno je okončano juče, 25. maja. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, policajci i vatrogasci iz Subotice, Bačke Topole i Malog Iđoša nadmetali su se u atletici, streljaštvu, odbojci, basketu i malom fudbalu.
Završeno takmičenje "Sport u policiji" na gradskom nivou

U kraljici sportova - atletici, jedina prijavljena, ujedno i osvajač zlatne medalje na 400 metara, bila je Sanela Horvat sa vremenom minut 21 sekundi i sedam stotinki. Direktan plasman u odbojci je izborila i ekipa Saobraćajne policije.

Završeno takmičenje "Sport u policiji" na gradskom nivouZavršeno takmičenje "Sport u policiji" na gradskom nivouNa turniru u basketu učestvovale su tri ekipe (Odeljenje saobraćajne policije, Policijska ispostava 1 i Vatrogasci-spasioci ), a najuspešnija je bila ekipa subotičke Saobraćajne policije.

Što se tiče straljaštva prvo mesto je osvojio Novak Krivokapić, drugi je bio Mladen Višnjić, dok je Slaviša Mojsić bio treći.

Završeno takmičenje "Sport u policiji" na gradskom nivouNajveći broj ekipa, njih šest, bio je prijavljen za nadmetanje u malom fudbalu. Ekipe su bile podeljene u dve grupe. U polufinalu je Policijska ispostava Subotica 1 (PIS1) sa 5:2 savladala Vastogsce-spasioce (VSJ), dok su "Saobraćajci" sa 2:0 izbacili kolege iz Policijske stanice Mali Iđoš. U finalu je Policijska ispostava Subotica 1 minimalcem savladala Saobraćajnu.

Po okončanju turnira na gradskom nivou dodeljeni su pehari i diplome za najbolje, kao i one koji će predstavljati Suboticu na Regionalnom takmičenju.

Završeno takmičenje "Sport u policiji" na gradskom nivou- Završena je prva faza takmičenja akcije koju su pokrenuli Ministarstvo unutrašnjih poslova i Sportski savez Srbije, a koje u našem gradu organizuje Sportski savez Subotice. Regionalno taklmičnje će bii održano 2. jula, da domaćin će ponovo biti Subotica - kaže Dejan Vuković, sekretart Sportskog saveza Subotice. - Ovo je druga godina kako realizujemo ovu akciju na regionalnom nivou i primetno je da je ove godine bilo više motivisanih, više sportskog žara ali i discipline među rivalima. Mečevi su bili kvalitetniji, samim time i zanimljiviji za gledanje. Mislim da je ovo prava akcija koja treba da zaživi, da se dešava u više sportova i da možda traje i malo duže.

Izvor: Subotica.com
Završnica akcije "Sport u policiji" - Policijska uprava Subotica Završnica akcije "Sport u policiji" - Policijska uprava Subotica Završnica akcije "Sport u policiji" - Policijska uprava Subotica Završnica akcije "Sport u policiji" - Policijska uprava Subotica Završnica akcije "Sport u policiji" - Policijska uprava Subotica Završnica akcije "Sport u policiji" - Policijska uprava Subotica Završnica akcije "Sport u policiji" - Policijska uprava Subotica Završnica akcije "Sport u policiji" - Policijska uprava Subotica
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2520
Povezane teme

sportski savez subotice

dejan vuković

akcija sport u policiji

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.