Komentara: 14
Pregleda: 4477

Završeno je asfaltiranje 13 ulica

19.11.2013. u 00:50h
Izvor: RTV Yueco
Radovi na asfaltiranju 13 ulica su završeni. Za narednu godinu je ostalo da se nanese završni sloj asfalta na pojedinimj ulicama. Ulice su asfaltirane u okviru realizacije ovogodišnjeg programa izgradnje i rekonstrukcije putne mreže, a novac za realizaciju projekta obezbeđena iz gradskog budžeta. Posao je na tenderu dobio je konsorciju kompanija “Vojput” i “Komgrad” , a cena investicije je 115 miliona dinara.
Završeno je asfaltiranje 13 ulica

Miholjsko leto je išlo na ruku putarima koji su usplei da pozavršavaju sve poslove oko izgradnje i uređenja ulica na vreme. Asfaltirane su ulice: Ferenci Ibolje u Malom Radanovcu, Martonoška u Radanovcu, ulica Proleterskih brigada na Zorci, ulica 4. jula na Paliću, Ante Parčetića u Kertvarošu, na potezu od Segedinskog puta do Tesline, 15. avgusta u MZ Peščara, Zmaj Jovina u Tavankutu.kao u Baje Pivljanina u Bajmoku, deo ulice 4. jula na Kelebiji, Štipska i Radanovačka u Radanovcu, Moravska u Bačkim Vinogradima i ulica Guljaš Đule u Čantaviru.

U Kompaniji “Vojput” ističu da nakon zatišja koje su imali tokom leta sada imaju puno posla. Pored velikih poslova na sfaltiranju ulica, mostova i izgradnju kanalizacije u Somboru, Apatinu, Adi, rade i u Subotici.

U martu naredne godine počeće radovi na izgradnji tri raskrsnice koje su obuhvaćene ovim programom. Na ovaj način je smanjena kilometraža neasfaltiranih ulica u gradu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 14
Pregleda: 4477
Povezane teme

Asfaltiranje ulica u Subotici

asfaltiranje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.