• Pregleda: 4159

Završeno je asfaltiranje 13 ulica

Radovi na asfaltiranju 13 ulica su završeni. Za narednu godinu je ostalo da se nanese završni sloj asfalta na pojedinimj ulicama. Ulice su asfaltirane u okviru realizacije ovogodišnjeg programa izgradnje i rekonstrukcije putne mreže, a novac za realizaciju projekta obezbeđena iz gradskog budžeta. Posao je na tenderu dobio je konsorciju kompanija “Vojput” i “Komgrad” , a cena investicije je 115 miliona dinara.
Završeno je asfaltiranje 13 ulica

Miholjsko leto je išlo na ruku putarima koji su usplei da pozavršavaju sve poslove oko izgradnje i uređenja ulica na vreme. Asfaltirane su ulice: Ferenci Ibolje u Malom Radanovcu, Martonoška u Radanovcu, ulica Proleterskih brigada na Zorci, ulica 4. jula na Paliću, Ante Parčetića u Kertvarošu, na potezu od Segedinskog puta do Tesline, 15. avgusta u MZ Peščara, Zmaj Jovina u Tavankutu.kao u Baje Pivljanina u Bajmoku, deo ulice 4. jula na Kelebiji, Štipska i Radanovačka u Radanovcu, Moravska u Bačkim Vinogradima i ulica Guljaš Đule u Čantaviru.

U Kompaniji “Vojput” ističu da nakon zatišja koje su imali tokom leta sada imaju puno posla. Pored velikih poslova na sfaltiranju ulica, mostova i izgradnju kanalizacije u Somboru, Apatinu, Adi, rade i u Subotici.

U martu naredne godine počeće radovi na izgradnji tri raskrsnice koje su obuhvaćene ovim programom. Na ovaj način je smanjena kilometraža neasfaltiranih ulica u gradu.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Sandra Iršević

povezane teme

14
dragan Odgovori
Kad ce se asfaltirati ulica LAZE LAZAREVIC
vox populi Odgovori
Zar ti radovi na raskrsnicama nisu bili najavljeni za ovu godinu ?
Kada ce presvuci novim asfaltom centralne gradske ulice (sada vise ne krpe ni rupe kao nekada , a ne bi to ni pomoglo - toliko ih je na svakom koraku) !?
Atos Odgovori
Narodu se ne moze ugoditi! Bravo Vojput!
Geza Odgovori
Štipska ulica nije ASFALTIRANA!!! Samo je nabijena frakcija i ivicnjaci napravljeni nista vise!!!
neko Odgovori
Ulica Ante Parčtića nije ni pipnuta.....
Laza Odgovori
Zašto mesne zajednice Makova sedmica i Željezničko naselje ponovo nisu dobile ni metar asfalta?
Ana Odgovori
pre objavljivanja vesti trebalo bi izaci na teren i baciti pogled koje ulice jesu, nisu asfaltirane, primer je Ante Parcetica koja mozda bila u planu ali nije asfaltirana, toliko od mene za Vas novinare?!
pravdak Odgovori
Koga vise lazete,ovo su stvarno lopovska posla,Stipska ulica nije asfaltirana vec su najavili za sledecu godinu.To je rekao Petar Balazevic [*...*] Sramota za sve,ulice bi bile asfaltirane,no radnici nisu dobili plate,to je je jedina istina!
qw Odgovori
Samo da pitam, sta je sa obelezavanjem ulica? Nesto ste rekli da ce biti obelezene ulice horizontalnom signalizacijom... Sta predstavlja ona komedija u Brace Radica na krivini, ona bela crtica? Na prozivci pola ulica nije obelezeno. Opet neko uzeo pare.
Marija Odgovori
Nije istina da ne ulica Ante Parcetica asfaltirana, zivim tamo i prolazim svaki dan. jedino sto su iz nekog razloga izvadjeni lezeci policajci ostalo nista nije radjeno.
bruka Odgovori
bruka i sramota centar grada Laze Lazarevića a blato do kolena.Na žalost u toj ulici nema političara
kosmopolita Odgovori
Posto objavljujete informacije koje nisu istinite, izadjite sa kamerama i snimite da li je Stipska ulica asfaltirana! Sramota! Jos jedna zima u blatu!
vrhvrh Odgovori
Ni u Backim Vinogradima nije asfaltirana. Sramota za LAZ
Ana Odgovori
@pravdak, istina da radnici nisu dobili platu, ali nemojte njih kriviti, oni su posteno odradili svoj posao, krivite one u direkciji, a kako onda objasnjavate da je Ferenci Ibolje asfaltirana pre par dana?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.