Komentara: 7
Pregleda: 2888

Završeni su radovi u ulici Pap Pala

13.09.2011. u 16:30h
Izvor: RTV Yueco
Završeni su radovi u ulici Pap Pala

Završeni su radovi na saniranju štete u ulici Pap Pala. Kolovoz je bio uništen zbog prolaska teških kamiona koji su prevozili kamen za gradnju severnog kraka Koridora 10. Investitor je JP “Putevi Srbije”, a izvođač radova kompanija “Vojput”. Rekonstruisanu ulicu obišao je predsednik Skupštine grada, direktor Direkcije i predstavnici mesne zajednice.

Ulica Pap Pala je presvučena novim asfaltom u dužini od 900 metara. Vrednost radova je 7,3 miliona dinara, a finansirani su iz programa JP “Putevi Srbije” od 143 miliona dinara za popravku štete u svim ulicama koja je nastala usled gradnje Koridora 10.

Ukupna dužina rekonstruisanih ulica je 13 kilometara i u okviru toga će se izgraditi i put od Gabrića do Oroma, koji vodi ka budućoj regionalnoj deponiji. Više od 90 odsto ulica po programu sanacije se uveliko radi, a u pojedinim mesnim zajednicama su radovi na sanaciji ulica i završeni.

Što se tiče programa koji finansira Fond za kapitalna ulaganja Vojvodine biće izgrađeno 22 kilometra puta u Subotici i njenoj okolini. Radovi na asfaltiranju ulica se privode kraju i biće završeni na vreme, objašnjavaju u Direkciji.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 7 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 2888
Povezane teme

Direkcija za izgradnju grada Subotice

Asfaltiranje ulica u Subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.