Komentara: 0
Pregleda: 939

Završeni radovi na "Majšanskoj petlji"

06.05.2010. u 16:30h
Izvor: RTV Yueco
Završeni radovi na "Majšanskoj petlji"

Ekspresno i nekoliko dana pre zadatog roka rešeni su problemi koji su na putu ka Makovoj sedmici do pre destak dana uzrokovali neudobnu i rizičnu vožnju, kao i otpadnje ratkapni i udubljenja na felnama vozila. Raskrsnica na podnožju majšanskog mosta na zadovoljstvo gradskih vlasti konačno je uređena. Po njihovim rečima, završno rešenje biće izgradnja modernog kružnog toka.

Iako je rok za završetak radova na podnožju majšanskog mosta bio 8. maj, automobili, teretna vozila i autobusi već sada koriste ovu saobraćajnicu. Radnici kompanije Komgrada za manje od dve nedelje uspeli su da izvade stare železničke šine iz saobraćajnice i zamene dotrajali asfalt, te postave novi i horizontalno urede jednu od najkomplikovanijih raskrsnica u gradu.

Oko deset dana izvođeni radovi vredni su oko 4 miliona dinara. U gradskoj upravi će ovaj posao navoditi kao primer načina i brzine rešenja saobraćajnih problema, koji je u ovom konkretnom slučaju doneo i estetski i bezbedonosni boljitak.

Po predlogu zavoda za urbanizam, pojedine ulice u okolini mosta su takođe asfaltirane i pretvorene u jednosmerne saobraćajnice. Konačno rešenje višegodišnjeg problema raskrsnice kod Majšanskog mosta će biti urađeno kroz ekspropijaciju zemljišta i gradnju kružnog toka.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 939
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.