Komentara: 0
Pregleda: 2095

Završena radionica cirkuskih veština

29.06.2012. u 22:49h
Izvor: RTV Yueco
Kreativna radionica “Laboratorija cirkuskih veština” održana je prethodnih dana u omladinskom kulturnom klubu “Skladište” . Četrnaest mladih Subotičana je tokom 3 dana imao priliku da nauči osnovne elemnte cirkuskih veština, a sinoć su u parku Ferenca Rajhla demonstrirali naučeno.
Završena radionica cirkuskih veština

Radionica je okupila mlade ljude koji su tokom 3 dana učili osnovne lemente cirkuskih veština, improvizaciju, žongliranje lopticama, čunjevima, hod na štulama. Polaznici radionice su zadovoljni onim što su imali priliku da nauče.

Radionicu “Laboratorija cirkuskih veština” vodio je žongler, performer i cirkusant Milan Manić koji iza sebe ima bogato iskustvo u ovoj vrsti umetnosti.

Fondacija za omladinsku kulturu “Danilo Kiš” u okviru koje radi “Skladište” je bila organizator radionice cirkuskih veština. Njhov cilj je bio da mladim Subotičanima daju priliku da se upoznaju sa žonglerskim veštinama.

“Skladište” neće raditi tokom jula I avgusta, ali su u toku pripreme za festival “Sumer trip” koji se održava krajem jula na Paliću. Takođe, Fondacija “Danilo Kiš” nastavlja realizaciju programa prekogranične saradnje koji se realizuje u 10 subotičkih prigradskih naselja sa ciljem poboljšanja kulturnog života mladih na periferiji grada.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2095
Povezane teme

Fondacija Danilo Kiš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.