Komentara: 5
Pregleda: 5910

Završen teren u OŠ Jovan Jovanović Zmaj

03.10.2011. u 17:42h
Izvor: SuMedija
Završen teren u OŠ Jovan Jovanović Zmaj

U dvorištu Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ na Radijalcu, jutros su otvoreni novi sportski tereni, za košarku, odbojku, mali fudbal i rukomet, sa tartan podlogom, najveći i najmoderniji ove vrste u Vojvodini. Ovo je deo projekta Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, koji je realizovan uz pomoć nadležnih u samoj školi i lokalnoj samoupravi. Modest Dulić, pokrajinski sekretar za sport i omladinu izrazio je zadovoljstvo što su tereni otvoreni baš na prvi dan Dečje nedelje.

- Ovo je poklon deci koja pohađaju Osnovnu školu Jovan Jovanović Zmaj“, ali i svim stanovnicima naselja Radijalac, i nadam se da će ga dobro čuvati i koristiti u narednim decenijama. Pre tri meseca renovirane su i svlačionice u ovoj ustanovi i sada će se nastava fizičkog vaspitanja odvijati u znatno boljim i modernijim uslovima nego što je to ranije bio slučaj – rekao je Modest Dulić.

Zadovoljstvo zbog još jednog funkcionalnog sportskog terena izrazio je i Nemanja Simović, član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu.

Tereni u Osnovnoj školi

- Radovi su završeni na vreme i deca će moći iskoristiti lepo vreme i baviti se sportom u školskom dvorištu. Veliki doprinos celom projektu dalo je i rukovodstvo škole. Treba podsetiti da će uskoro u blizini biti završena i nadogradnja hale sportova u Dudovoj šumi, pa ćemo imati još jedan funkcionalni objekat u ovom delu grada – dodao je Simović.

Ukupna vrednost radova na sportskim terenima u dvorištu „Zmaja“ je 6,7 miliona dinara.

Modest Dulić i Nemanja Simović

Tereni u Osnovnoj školi

Tereni u Osnovnoj školi

Josip Kovač Striko

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 5910
Povezane teme

košarkaški teren

sportski teren

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.