• Pregleda: 5082

Završen teren u OŠ Jovan Jovanović Zmaj

Završen teren u OŠ Jovan Jovanović Zmaj

U dvorištu Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ na Radijalcu, jutros su otvoreni novi sportski tereni, za košarku, odbojku, mali fudbal i rukomet, sa tartan podlogom, najveći i najmoderniji ove vrste u Vojvodini. Ovo je deo projekta Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, koji je realizovan uz pomoć nadležnih u samoj školi i lokalnoj samoupravi. Modest Dulić, pokrajinski sekretar za sport i omladinu izrazio je zadovoljstvo što su tereni otvoreni baš na prvi dan Dečje nedelje.

- Ovo je poklon deci koja pohađaju Osnovnu školu Jovan Jovanović Zmaj“, ali i svim stanovnicima naselja Radijalac, i nadam se da će ga dobro čuvati i koristiti u narednim decenijama. Pre tri meseca renovirane su i svlačionice u ovoj ustanovi i sada će se nastava fizičkog vaspitanja odvijati u znatno boljim i modernijim uslovima nego što je to ranije bio slučaj – rekao je Modest Dulić.

Zadovoljstvo zbog još jednog funkcionalnog sportskog terena izrazio je i Nemanja Simović, član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu.

Tereni u Osnovnoj školi

- Radovi su završeni na vreme i deca će moći iskoristiti lepo vreme i baviti se sportom u školskom dvorištu. Veliki doprinos celom projektu dalo je i rukovodstvo škole. Treba podsetiti da će uskoro u blizini biti završena i nadogradnja hale sportova u Dudovoj šumi, pa ćemo imati još jedan funkcionalni objekat u ovom delu grada – dodao je Simović.

Ukupna vrednost radova na sportskim terenima u dvorištu „Zmaja“ je 6,7 miliona dinara.

Modest Dulić i Nemanja Simović

Tereni u Osnovnoj školi

Tereni u Osnovnoj školi

Josip Kovač Striko

Izvor: SuMedija

povezane teme

5
penzioner Odgovori
I eto novog razloga da se gradjani radijalca zale na buku i galamu!
krstaja Odgovori
ajde penzioner polako u dom :)
samo nek se gradi. deci je potrebno vise prostora za igranje...
hmmmm Odgovori
Ukupna vrednost radova na sportskim terenima u dvorištu „Zmaja“ je 6,7 miliona dinara.
hmmmm
DaXoN Odgovori
Hmm...a to sto mi u Malom Bajmoku nemamo redovan teren vec godinama,i niko ne obraca paznju na to i ni ne zeli da pomogne,nikom nista...I deca na velikom odmoru ne mogu ni fudbal redovno zaigrati...posto iz betonskog terena trava raste a beton vec puca i puca i puca...hvala vam...
Jasna Odgovori
Keka mi je predavala fizicko, a razrednica u prvom razredu, bila je Gruncic Viktorija a u petom Vukasinovic Georgina, mojoj sestri ucitelj Stevo, davno davno ja sam oslikala vanjski zid svecane sale to je bila posebna zgrada u dvoristu, divan je novi teren, na njemu smo pobedjivale u odbojci mnogedruge skole, volim skolu J:J:Zmaj
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.