Komentara: 34
Pregleda: 7135

Zatvaranje ulica zbog Dužijance (nedelja)

10.08.2013. u 21:05h
Zbog obeležavanja centralne svečanosti manifestacije "Dužijanca 2013" jedan broj ulica u Subotici će privremeno biti zatvoren za saobraćaj. Na lokacijama koje budu zatvorene mesta će obezbeđivati saobraćajna policija koja će vozače usmeravati na alternativne pravce.
Zatvaranje ulica zbog Dužijance (nedelja)

Zbog Dužijance sutra će u periodu od 8 do 9 sati, za saobraćaj će biti zatvorene ulice Ivangradska, Dinka Šimunovića i Skerlićeva, od Zadarske do Kerske crkve.

Kada svečana povorka krene ka gradu, od 9 do 10 časova, biće zatvorena prva traka Beogradskog puta, zatim Zagrebačka i Preradovićeva ulica, ulica Petefi Šandora, te Trg žrtava fašizma do Katedrale.

Tokom svečane svete mise, od 9,30 sati, biće zatvorene sve ulice oko Katedrale.

U trenutku kada se svečana povorka uputi ka centru grada, od 11,00 pa do 13,30 sati, biće zatvorene sve ulice koje vode ka Trgu: Somborski put, Harambašićeva ulica, ulica Matije Gupca, Matka Vukovića, Sečenji Ištvana, Rudićeva i Dimitrija Tucovića do kružnog toka, gde će biti zatvorena Štrosmajerova ulica i ulica Petra Drapšina do Trga.

Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 34
Pregleda: 7135
Povezane teme

dužijanca

zatvaranje ulica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.