Komentara: 13
Pregleda: 8357

Zaštitna ograda i u dvorištu Tehničke škole "Ivan Sarić"

27.08.2013. u 17:26h
Iako nije rešen problem fasade Tehničke škole „Ivan Sarić“, 2. septembra učenici redovno kreću u školu. Zaposleni u školi i neki roditelji učenika, u toku današnjeg dana, postavili su zaštitnu ogradu u dvorišnom delu škole, kako bi obezbedili decu od prilaza fasadi jer preti opasnost od njenog rušenja. Stav saveta roditelja u Tehničkoj školi je da deca ne idu u školu do rekonstrukcije fasade. Da li će biti tako, znaće se tek sredinom septembra, kada će biti formiran nov savet roditelja.
Zaštitna ograda i u dvorištu Tehničke škole "Ivan Sarić"

Jedan od roditelja koji se plaši za bezbednost svog deteta je Mario Milićević. Mario kaže da je i sam prisustvovao rušenju jednog dela fasade koji je pao neposredno ispred njega.

Da li će roditelji pustiti decu da idu u školu iako fasada nije rekonstruisana, znaće se tek nakon formiranja novog saveta roditelja.

U Tehničkoj školi „Ivan Sarić“ kažu da 10 godina pokušavaju da reše problem oko fasade škole.

Današnje radove oko postavljanja zaštitne ograde u dvorišnom delu škole, organizovala je Tehnička škola i finansirala sa oko 150 hiljada dinara. Lopate su se „dohvatili“ roditelji učenika i zaposleni u školi. Od 2. septembra, Tehničku školu će pohađati nešto manje od 400 novih učenika.

Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 8357

Povezana vest

Povezane teme

tehnička škola ivan sarić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.