• Pregleda: 5251

Zaposleni "Vodovoda" dostavljaju račune potrošačima

Zbog štrajka zaposlenih u "Pošti Srbije", račune za isporučenu uslugu u novembru sugrađanima će ovog meseca u poštanske sandučiće dostaviti zaposleni "Vodovoda".
Zaposleni "Vodovoda" dostavljaju račune potrošačima

Svi koji račune eventualno ne pronađu u svom poštanskom sandučetu, mogu doći lično u preduzeće, navode iz JKP "Vodovod i kanalizacija", gde će na šalteru dobiti sve potrebne informacije o količini obračunate vode i iznosu računa.

- Koristimo priliku da naše potrošače pozovemo da se registruju na sajtu preduzeća i da stanje na svom računu prate elektronskim putem, a za sve informacije im na raspolaganju stoji i besplatni telefonski broj: 0800-000-024 - navode iz "Vodovoda".

Zbog nepredviđene situacije, iz nadležnog preduzeća mole sugrađane za strpljenje i razumevanje.

 

Izvor: Subotica.com

povezane teme

19
Tarabic Odgovori
Sto vam ne nose oni sto vam ocitavaju vodomere? A ne radnici......
Sramota ste za ovaj grad nema dva strucna mozga u tom preduzecu.....
Milan Odgovori
Tako lepo. Neka prošetaju malo stranački kadrovi sa sega mega diplomama pozapošljavani na izmišljena radna mesta po svim gradskim JKP.
Komentator Odgovori
Pa da, kad treba da se plati, donećete Vi. Pitam se šta bi bilo da je kontra situacija.
Peki Odgovori
Samo da mi je znati, da li ce te ih lepo sloziti, ili dati razbacano kao sto ih posti dajete.
Vaske
Ne lupetaj, racune putem PDF-a Vodovod salje u BG na stampanje a sortirani su po PAK-u.
Peki
Dodji u postu, da vidis kako stignu, a dobro ste ih razdelili po zgradama, zavezano u bunt i stavljeno sve zaj na sanducice.
Uvek u pravu Odgovori
Kad ste tako ljubazni možete i da platite umesto nas da ne morate da se mrznete šetajući po gradu.
Istina... Odgovori
"Koristimo priliku da naše potrošače pozovemo da se registruju na sajtu preduzeća"

Eto objašnjenja štrajka. Digitalizacija nema alternativu.
Zita Odgovori
A da podržite radnike Pošte?
Istina... Odgovori
Digitalizacija nema alternativu. Profit i korist od hardvera, softvera, interneta, špijunaže, monopola i kontrole.

Standardno su se prvi javili „nezavisni“ komenatori da satanizuju nepodobne, ovog puta tzv. javni sektor koji je, zapravo, tvorevina njihovih mentora. Privatizacija imovine u vlasništvu „naroda“ (oteta od privatnih vlasnika [„buržoazije“] nacionalizacijom, projektom istih mentora) ne sme biti zaustavljena. Istovremeno se urušavaju Pošta, Vodovodi, Elektroprivreda i sve ostala javna i privatna preduzeća i građani.

Interes „države“, „ekonomije“, „razvoja“, „građana“… „Mir“, „Stabilnost“, „Prosperitet“…

Grohotom, sve većim…
Xoxoxo
Ti standardno nisi uzeo terapiju i eto te da baljezgaš. Šizofrenija jeste teška bolest, ali 21. vek je. Uz redovne odlaske lekaru, možeš je držati pod kontrolom.
Onda bi se normalnije ponašao. Pa ne bi stalno bio sam i prinuđen da na svaku vest, na svakom subotičkom portalu ostavljaš po 10 komentara od po 800 reči. Tvoja usamljenost je posledica tvoje mentalne bolesti, ali ne mora biti tako.
Kada bi pio lekove, našao bi se već neko da ti bude prijatelj.
TIHOMIR Odgovori
čemu raznošenje? prijavite se na njihov mejl i dobijate elektronski račun. samo što je malo potrošača obavešteno o toj mogućnosti, što bi Vodovod trebao da radi .
Vladimir
@TIHOMIR
Gospoda iz Vik ne obaveštavaju potrošače o mogućnosti slanja računa el. poštom zato što im to brani onaj ko ih snabdeva papirom.
Novembra prošle god., kad smo imali problema sa isporukom računa, sam otišao u poslovnicu Telekom-a na Korzou i tražio da mi šalju račun za usluge fiksne telefonije el. poštom, izdiktirao email adresu i dobio obećanje da će mi slati račun el. poštom ali do danas mi nije stigao nijedan račun el. poštom već i dalje stiže običnom poštom.
Patria
@Vladimir
Kako ne obavestavaju, pa imas na njihovom sajtu stoji vec nekoliko godina a povremeno kad ima neka vest bude i na subotica.com. Imas mogucnost cak i da povezes svoj tekuci racun i da ti se automatski skida iznos za racun svakog meseca. Obavesten je onaj ko hoce da bude. Pa sta sad treba svaki dan u dnevniku RTSa da te obavestavaju da mozes da se registrujes za elektronski racun da bi ti bio zadovoljan ? Problem je u tome sto je nas narod suvise lenj i sto ima strah od novih tehnologija pa mu je bolje da ceka 3 sata u redu ispred banke nego da proseta do bankomata.
Vladimir
@PATRIA
Nisam proveravao ali ne sumnjam da su objavili na web sajtu, a bio bih zadovoljan da su me bar jednom nazvali telefonom ili na drugi način obavestili da imaju mogućnosti poslati račun el. poštom kao što su me iz kompanije Tlnr svakog meseca bar jednom obaveštavali sms porukom, email-om i pozivali sve dok nisam pristao da mi račun za usluge šalju el. poštom. Naravno, Tlnr je ozbiljna kompanija i prvenstveno njima je u interesu slanje računa el. poštom zbog ušteda u papiru, toneru, kovertama, poštarini i vremenu. Sem toga na taj način ne zavise od gospode iz Ptt koji najmanje godinu dana u nazad ne dostavljaju račune već ja moram otići u poštu i preuzeti račune. Kad bi gospoda iz Vik vodili računa o potrošačima onda bi me do sada već obavestili o mogućnosti slanja računa el.
Što se straha od novih tehnologija tiče nemam ga zato što se od 1987. god. bavim informatikom i računarima, a od 2009. god. radim u bankarstvu i osiguranju.
Ne gledam program koji emituje RTS skoro 30 god.
Vladimir Odgovori
Mogla bi gospoda iz Ptt vratiti uslugu gospodi iz Vik i očitati vodomere. Bilo bi fer.
Predator Odgovori
Da li se jos nekom desavalo da je bio u pretplati, a da nije uplatio vise od onog iznosa dugovanja? Vec par meseci stizu racuni gde pise da sam u pretplati, a ne znam kako.
magda Odgovori
Dobila sam ra;un. Hvala.
Hogar Odgovori
Nikada ranije nisam dobio račun za vodu. Obično stigne oko 20-g u mesecu a sada je već u juče bio u sandučetu.

Neko je spominjao elektronski uvid u račun kod Vik-a. Koliko znam na njihovom sajtu se može videti iznos koji duguješ ali ne možeš videti i poziv na broj na koji se zaduženje može platiti (ispravite me ako grešim).
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.