• Pregleda: 1401

Započeto obnavljanje zgrade MZ Bački Vinogradi

Posle četiri decenije, započeto je obnavljanje zgrade Mesne zajednice Bački Vinogradi, koja je izgrađena pre više od 100 godina. U toku je prva faza radova, koja podrazumeva zamenu dotrajale stolarije.
Započeto obnavljanje zgrade MZ Bački Vinogradi

Poslednje ulaganje u objekat bilo je čak 1976. godine, pa će za kompletnu rekonstrukciju biti potrebno izvođenje radova po fazama. Glavni cilj je da stanovnici ove prigradske mesne zajednice konačno dobiju funkcionalni objekat.

Za prvu fazu radova, Grad Subotica  obezbedio je sredstva u iznosu od 1,2 milona dinara. 

- Sada se obavljaju radovi izmene stolarije i farbanje delova oko prozora i vrata, kao i delimično krečenje. U sledećeoj fazi će biti sređivanje krova, jer je potrebno da  izraditi  projektno-tehničku dokumentaciju da bi mogli da obezbedimo sredstva za izvođenje rekonstrukcije krova. Prva faza radova,  polako se privodi kraju, a druga faza planirana je za početak sledeće godine - rekla je  Zagorka Panić, pomoćnica gradonačelnika, koja je danas obišla radove zajedno sa Timeom Horvat, zamenicom gradonačelnika, kao i  Žužanom Magoši i Akošom Ujheljijem, članom  Gradskog veća.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.